Tänd ett, nej elva ljus och låt det brinna!

Vi har en vagn! Som kan göras om till sittdel! Och ett babyskydd! Och en bilinsatsgrej! Och en åkpåse! Och en "backspegel"! Och en manual lika tjock som bibeln! Jag blev alldeles matt bara av alla funktioner och grejer som demonstrerades, och vinterhjulen bytte vi till direkt. Tre månaders öppet köp eller vad man kan kalla det, dvs då vi kan lämna tillbaka den om något otänkbart skulle ske. Femton papp allt som allt vilket inte är riktigt klokt! För en jäkla vagn! Eller snarare tre då om man ska vara petig Men känns bra att ha en rejäl och fräsch vagn med den garantin.

"Läppstiftet" har kört igång nån julbelysning så hela toppen ser ut att glittra, men dessutom en strålkastare på tusen biljarder watt som utklassar vilket fyrtorn som helst! Vi ser den från Björsared! Här fotad från Elgigantens parkering på Backaplan dit vi åkte för att byta kolsyrepatronen till Sodastreamern.
Föga förvånande vid sen hemkomst blev det latmansmiddag - igen! Vi är verkligen hopplösa, och att försöka mildra samvetet med ett "nyttigare" alternativ till pizzan, samt att vi får lunchlåda till morgondagen funkar sådär. Att vi dessutom faktiskt tagit fram lax ut frysen för planerad och relativt lättlagad middag gör inte saken bättre precis.
Nåja, vi kommer att få lära oss den hårda vägen när Ronja anlänt och min inkomst inte tillåter sådana här frekventa lyxigheter!





Hemmavid är temperaturen nu nere i sexton grader, så frågan är nu egentligen hur lågt den kommer att gå! Kör lite alternativa värmekällor i form av ljus och kaminen i ett försök att komplettera de resterande golvvärmesektionerna.

Visserligen har min kroppstemperatur höjts nu, men inte såpass att jag finner dessa sexton grader komfortabelt! Bara att gilla läget och dra på en extra tröja. Det kunde ju varit hela huset utan värme!


(Oo spelar Mariokart - alltid som Yoshi!)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0