Spurten

Loops e grejer det, nyttigt och bra. Typ. Temperaturen låg kvar på stadiga 16 i köket, men frös trots en lång och het dusch. Till och med Oo mumlade något om att det var under hans komfortabla zon.

Syster ringde igår och frågade om vi inte ville ha kläder och leksaker från deras pojkar. De hade massor! Det är ju toppen och supersnällt men jag fick nästan panik vid blotta tanken på ännu mer barngrejer! Med tanke på hur nere jag blivit av att greja med kläderna hittills tog det emot nåt vansinnigt, och så kommer samvetet och känslan av att vara otacksam som gör saken än värre. Det är den eviga fighten mellan känsla och förnuft, hur jag spontant och känslomässigt inte vill ha kassvis med grejer, men förnuftsmässigt ser möjligheten att spara både tid och pengar på grejer som snabbt växs ur och tröttnas på. Jag lär säkert känna annorlunda när Ronja är här och den goda tid tills hon faktiskt kommer i de kläderna, men ska de då ligga i våra överfulla gömmor som stora svarta samveten? Vi har inte ens lyckats få undan våra egna grejer som nu är staplade i garderoberna i alla rum. Loftet har blivit en dumpningsplats då förrådet och vinden är full, och har ändå stora grejer kvar som vi behöver få undan. Kistan i badrummet, och så småborden som jag just nu bara känner för att slänga på tippen! F-n vad man samlar på sig skit!

Tre dagar kvar på jobbet och med den pressen har jag äntligen börjat få tummen ur och ta tag i det som behöver göras. Det faktum att sista-minuten utbildningar klämdes in idag och på fredag gör att jag jobbar ännu bättre. Chansen att få utbilda vill jag ju inte missa, men då blev det istället tight med de resterande grejerna, så dags att hugga i! Tjohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0