Första dagen

Nästan maximal mysfaktor när stora snöflingor singlar ned utanför fönstren! Varit och lämnat ännu ett provrör med blod, och det var lite marigt att komma uppför värsta backen.
Kan man vara lite melodramatisk och påstå att detta är första dagen på resten av mitt liv? Nu är jag ju föräldraledig, inom snar framtid faktiskt förälder, och kommer inte livet att ta en ny vändning då?
Sitter lite tafatt här framför skärmen och känner lite: Och nu då?
Hade en punkt på agendan och det var provtagningen, så vad göra nu? Tja, kan ju sticka förstås då pågående projekt onekligen har en deadline. Men har också två paket pepparkaksdeg i kylen! Har inte bakat pepparkakor sedan...jag bodde i Piteå! Mera lussekatter finns också som en tanke under dessa dagar innan syster med familj dyker upp.
Apropå provtagningen förresten så fick jag ju på senaste provet via brev veta att alla värden var normala. När jag så fick journalen av barnmorskan sist och ögnade igen om den, så stod det "mkt. lätt ökade vita och trombocyter". Undrar om jag inte hade förkylningen på gång omkring den tiden? I vilket fall var det tydligen därför läkaren ville ha ännu ett prov. Fick dock veta nu att hon slutat, så får se vad detta resultat säger och efterträdaren anser.
Får klura på en ny kategori här i bloggen, för snart är det ju inte längre "Nåt på gång...". Vad ska man kalla den nya?  
Äsch, nu har det slutat snöa! Ska man kanske ta tag i denna dagen då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0