Checkad

Kontroll hos barnmorskan denna morgon. Fick göra två mätningar då det första blev 34 cm, två cm mindre än förra gången. Efter urinprovslämning sträckte hon tydligen ut sig lite mera och jag hamnade på 36 istället vilket bm var nöjd med.
Ingen mer viktökning, men vid blodtrycksmätningen var tydligen undertrycket lite högt. Skulle smärtor uppkomma i livmoderns övre del, typ strax under bysten så skulle jag höra av mig då det kan indikera havandeskapsförgiftning.
Ska tillbaka på ny koll redan på onsdag nästa vecka.

Det var ett tag sedan jag var ute och körde nu så Gulingen har fått stå och frysa lika länge. Insåg hur mycket jag tycker om min Guling! Den startade direkt och tuffade på uppför backarna utan problem och är så himla skön (hemtam) att köra! Saabis må vara mycket piggare och kanske säkrare, men jag vet inte riktigt var jag har den, stor och omformig som den känns. Inte lika bekväm heller enligt mig. Kommer att sakna Gulingen när det är dags att byta! Saabis är helt enkelt bättre när det kommer till plats för barnstol och barnvagn, och jag har en känsla av att Oo kommer att finna bytet minst lika jobbigt! Jag och Guling hör ju liksom ihop! :o)

Har läst ut Harlan Cobens "Spelaren", ännu en bra bok av honom så får se vad nästa lläsobjekt blir. Har några som ligger och väntar.

Vi sitter här och låter toarullen gå mellan oss och fyller på papperskorgen i rasande fart. Glåmiga, självömkande och slemmiga ska vi dock ta oss till återvinningscentralen en sväng och dumpa allt skräp från julafton, samt lite annat som hamnat på loftet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0