Neggo

Fy vilken negativ och tråkig blogg det har blivit på sistone. Jag som verkligen ogillar gnäll, gnöl och självömkan, hade tröttnat på mig själv för längesen. Jag inser hur barockt det måste verka för en utomstående att jag ens skaffar barn över huvudtaget. Oansvarligt och omoget, att jag inte är redo och inte verkar vara en person som borde bli mamma. Nej, jag tror faktiskt inte att alla passar att bli mammor. Konstigt egentligen att ingen ännu kommenterat det, att jag är oansvarlig, inte redo, ifrågasätta varför jag över huvudtaget sett till att jag nu är på smällen. De kanske tänker desto mera istället...hade jag skrivit i en tråd på Familjeliv hade jag säkerligen blivit lynchad av anonyma fördömare.
Nu ska jag försöka fokusera på den trevliga delen av att känna böket där nere och ta vara på denna helgen! Nu fick jag ju inte veta något kön, inget att göra åt eller mening att gräma sig över mera. På måndag ska jag jaga psykologen och ta vid igen.


Kommentarer
Postat av: Anna

Det är rätt attityd! Försök njuta av de (om än små) positiva sakerna. Det är så lätt att gräva ned sig. Angående bloggen så har du din fulla rätt att fylla den med vad du vill. Tanken är ju att du ska kunna släppa loss tankarna i den. Eller? Kram kram från en annan tjock en. :-)

2010-08-14 @ 11:46:45
Postat av: Linda till Anna

Visst är det så, jag bloggar ju för egen del, inte andras :o) Här ska njutas av solskenet! :oD

Kram tjockis från en lite mindre tjock en! ;o)

2010-08-14 @ 12:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0