Rimmat fläsk...

...som stekts é gott! Fläsk-pannkakan är på gång i ugnen och magen kurrar. Längesedan jag gjorde fläskpannkaka! Oo gjorde mig sällskap i köket med supermegasvåra sodukos på sitt DS. Sådana där sodukos som bara gör mig irriterad, på samma sätt som Rubiks kub och 3D-pussel.
Nio stycken på dagens combat varav två nya som körde ett sådant där endags prova-på. Shit vad varmt det var idag med solen gassande genom fönstren! Redan efter andra låten rann det om mig!
På ett sätt är det lite skönt med solen ändå om man försöker se det ut ett "extra-svett-gör-träningen-mer-effektiv"-synpunkt. I sommar kan vi låtsas att vi tränar någonstans i Sahara eller nåt.










Fullt upp på jobbet idag med ett break för lunchcaching med Mikael. En av dom hade en "terrain"-svårighetsrating på tre av fem. När vi kom fram och identifierade gömman förstod vi varför. Men skam den som ger sig! Jag upp på hans axlar och burken kunde fiskas upp! Tur att det var ute i skogen och inte där det passerade folk! Hahaha!
Fem eller sex loggade blev det totalt, minns inte riktigt eftersom jag har hans mail med dom på jobbet. Skönt att komma ut en sväng, men ack var försmädlig solen var! Varmt och svettigt där det var lä och så isande kallt där vinden kom åt!
Nej, nu ska det ätas! Halv tio, mycket bra middagstid!












Kommentarer
Postat av: Anna

Hu. Att du orkar äta då. Då är man ju alldeles för trött. ;o)

2010-04-20 @ 08:42:57
Postat av: Linda till Anna

Hunger och sömn. Ibland måste det ena behovet gå före det andra, i detta fall för att kunna somna gott! Xo)

2010-04-20 @ 10:59:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0