Horisontal tango?


Isabellas mössa är klar! Hon kanske ser lite skeptisk ut men tydligen föll den i god jord då vissa protester utbröt då den togs av. Tillbringade förmiddagen och ett tag efter lunch att färdigställa den eftersom vi skulle till Elin och Andreas, och sannerligen var det på tiden att den levererades! Själva "ansiktet" med ögonen tog längst tid och frustrationen blev stundom ganska stor när jag fick sprätta loss och sy om den svarta delen för femtioelfte gången i försöken att få den så jag blev nöjd. Ögonen på den förra Nyckelpigemössan blev ju så stirriga, men att virka mindre och sy fast snyggt var inte det lättaste. Lösningen blev att "brodera" pupillerna vilket renderade den ovala formen, men jag kom helt enkelt inte på något annat sätt. Ett par sådana där plastögon med rullande pupiller man kan köpa på Hobbex hade nog inte varit så dumt och hade säkert sett bättre ut, om de nu kunnat fästat ordentligt. Det är ju inte lika bra/lätt att fästa i virkat/stickat som i tyg.


(Oo smygfotade!)


Noels ettårskalas blev ju framflyttat men nu var det dags, så efter att ha tagit en cache med eftersökt travelbug (Mizaru) i Tynnered anlände vi till födelsedagsbarnet och hans stolta föräldrar. Där bjöds det på mumsig chili con carne och stooor tårta! Det var nästan så jag ångrade mina två matprotioner och var nära att ta en sådan där "bara-för-att"-bit till! Kanske var tur jag inte gjorde det. Inte kul att må illa. Men åh vad gott!

Vi fick säga tack och hej ganska snabbt efter att ha överlämnat nycklepigemössan till en sjuk Isabell då vi skulle möta upp Oos föräldrar på det äldreboende som hans farmor bodde på. Vi fick bäddsoffan hon haft som vi antingen ställer i gästrummet eller uppe på loftet. Smidigt med takräcke och hemkörd med en gång.
Nu sitter vi så vid våra skärmar utan större energi att ta oss för något annat. Funderade ett tag på om vi skulle dra in till stan och bara sätta oss någonstans där de har creme brulee och titta på folk. Eller kanske dra på vadarstövlarna, pannlamporna och mörkercacha i dagvattenstunnlar. Men så svek energin och latmasken tog över. Jag är förresten sketastrött och skulle kunna tänka mig att hoppa i säng!

Imorgon möter IFK Älvsborg och jag ska jobba så det blir några timmar på Gamla Ullevi under dagen. Oo ska passa på att åka upp till Fristad och hjälpa Emil med verandabygge. Hans tjej väntar ju barn nu i maj och Josefs Helena väntar i November eller nåt. Det ruvas och kläcks åt både höger och vänster nu medan vi knappt lärt oss det där med ägglossning! iPhone hade massor av apps för det syftet så vi får väl se om det fungerar. Tänk om det var lika enkelt att faktiskt tillverka de små odjuren dessutom. Vi orkar ju inte ens ta en sväng in till stan för lite vanlig vertikal tango! Håhåjaja. Zzzzzz!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Du får se det som body combat träning så kanske orken kommer? Värm upp ordentligt först bara, nålfarbrorn kanske kan få fler symptom att arbeta med annars... :)

2010-04-17 @ 21:23:54
Postat av: Linda till Stefan

Du menar väl att Oo får fler symptom om jag ska tänka combat! ;o)

Hahaha, mysstämning med combatmusiken på! Xo)

2010-04-17 @ 21:31:15
Postat av: Anna

Uj vad flitig du är. :o)

2010-04-18 @ 15:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0