Det blev några timmar...


Vaknar med solen strålande in genom fönstren! Härligt! Glömde såklart kameran till jobbet på Möllan, men det blev bra med folk och Casanovas var riktigt bra. Bland annat en låt de gjorde gillar jag skarpt, så nu går den om och om igen medan jag skriver :o) Jag blir så grymt sugen på att bugga när jag hör den, åh vad längesedan det var nu! Att jag träffade på några gamla dans"partners" gjorde inte suget mindre precis! Undrar om man skulle kunna få med Oo på en buggkurs? Själv har jag väl glömt bort hur man gjorde, så längesedan som det var. Träffade också ett par som gått på mina combatpass, men oj vad svårt jag hade att placera dom när jag nu träffade dom där! Jag har verkligen skitsvårt med ansikten och deras sammanhang ibland.

Idag blev det lite ärenden i Bäckebol innan vi startade upp gps:en och gav oss ut på jakt! Hisingen blev det idag och hela 28 stycken loggade innan vi gav upp för mörker och kyla! Bilder från dagen. Kan ni se var Gulingen är? :o)

Ramberget bjuder verkligen på makalös utsikt över hela Göteborg! Där fick också Oo låta de små grå jobba för att lösa sodukos i de mysterycacher som fanns där, men även några vanliga fanns där för oss att snoka fram. I skogarna vid Arendal var det bitvis blött, lerigt, otroligt taggiga buskar och så promenadovänligt som bara ett kalhygge kan vara! Men vem kunde tro att det fanns hällristningar där, några vi aldrig skulle fått se eller höra talas om om det inte varit för cachingen!?
Diskret ska man vara vilket inte alltid är det lättaste. Vårt klättrande på varandras ryggar och Oos utflykt på ett tak gick dock inte obemärkt förbi, men jag hade en ypperlig förklaring redo om någon skulle ha undrat!
En varm dusch, lite ärtsoppa och ett inlägg senare och jag börjar känna mig riktigt pömsig. Imorgon är det IFK-match där jag ska kränga på mig min kycklinggula jacka igen. Känns lite segt men med tanke på att vi förbrukade det jag tjänade igår med råge idag, är det kanske bra att jag står där några timmar! Brommapojkarna är visserligen ett Stockholmslag, men det lär bli ganska lugnt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0