Lördagskväll

Trötta ben hos de boende i nummer 71 just nu. Vi blev sex stycken till morgonens innebandy, och jag hade verkligen ingen ork! Allt kändes bara segt och tungt! Straffet för att vara lat och stanna vid egna målet, är att vara beredd på att få ta bollarna när kontringen kommer. Jag är apkass på att täcka målet, men några lyckas man stoppa i varje fall. Nu har jag måndagens två rester, plus några nya som smyckar mitt högra underben!

Efteråt åkte vi till Kungälv, där det blev frukost i solskenet på ett café i änden av gågatan. Vi hade bestämt att jaga lite cacher i den kommunen idag, och därefter åka upp till Landet och bjuda Oos föräldrar på lite tidig middag. Innebandyn kändes i benen kan jag säga, och trots att vi föresatt oss att ta lättillgängliga cacher nära centrum, blev det inte mer än en vid Bräckboden, innan vi på något sätt hamnade ute i skogen ändå! Betydligt mer kavande och klättrande än vi tänkt oss, men så fick vi å andra sidan jättefina vyer över Kungälv, och goa promenader i solen!
Fem stycken blev det totalt, innan vi åkte och handlade på Ica Maxi och styrde norrut. I en av den fem (kanske fler?), verkade Staffan, och kanske Marita(?) varit också! Tyckte en signatur såg lite bekant ut! :o)



Igår blev det också lite caching efter maten. Då drog vi till närliggande Partille för att hitta några, vad vi trodde enkla innan mörkret. Vi fastnade på den första, och fick ägna en bra stund innan jag till slut fick syn på den djupt in under en sten, där vi snurrat femtioelva gånger tidigare! Men på vägen dit fick vi också lite fina utsiktspunkter ned mot Partille centrum. Ser ni Gulingen långt där nere? :o)




Därefter blev det bara två cacher till innan det blev för mörkt. En av dom låg i anknytning till en stor inskription i berget, "Gustav och Nelly" över cirka tre meter. Väldigt gammal, som fick de romantiska tankarna att vandra.
Bilden visar svagt "Nelly". Där intill träffade vi också på en gigantisk spindel! Inte lika romantiskt!
Redan då var Oo rätt seg i benen efter att ha spelat tennis tidigare på eftermiddagen. Därför ojjar sig han sig något väldans just nu, och lär inte gå långt från soffan ikväll! Inte jag heller för den delen, men morgon blir det att stå några timmar på Gamla Ullevi. Känner inte alls för det, särskilt inte om det blir lika fint väder då som idag!

Geocachingen är så trevlig också på det sätt, att man kommer till platser som man annars aldrig kommit på tanken att besöka! Underbara skogar, läskiga skogar och skumma skogar. Utsiktspunkter, promenadvägar, parker och bostadsområden. Men får se stora hus, små hus, radhus, fina hus, mindre fina hus, knasiga hus och hela spektrat av trädgårdar.












(Kärlek på Kärleksstigen i Kungälv)






(Barbapappa?)

Nu ska jag göra Oo sällskap i soffan!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Lite "Karate Kid" över översta bilden...



Samlade du energi där? :o)

2009-09-21 @ 10:44:17
Postat av: Linda till Stefan

Haha! Känslan av att stå där gav onekligen en energikick! Skulle kanske ha provat den där "tranan" eller vad han nu gjorde på den där stolpen! Xo)

2009-09-21 @ 10:48:12
Postat av: marita

Visst är det herr stealth staffan som varit där-jag va inte med vid det tillfället-det va innan jag tyckte det var okey o geocacha...hehe

2009-09-22 @ 11:11:42
Postat av: Linda till Marita

Nu börjar det vara lite väl fuktigt och kallt ute för att cacha, men å andra sidan så finns det ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder!! Hört den förr eller? ;o)

2009-09-22 @ 14:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0