Snart helg!

Upploppet på denna vecka! Det har varit riktigt fullt upp idag, men en hel del ärenden, varav en del varit lite kluriga. Kul!

Jag hade ju sett rubrikerna, men inte ägnat så mycket tanke åt vad det egentligen skulle innebära.
Idag fick vi besked att flytten ska ske väldigt snart. Dvs flytten av alla ordrar! Förra liknande flytt vi hade föregicks i väldigt god tid, och alla instanser var väl förberedda och förplanerade. Nu ska jag ha kurs för berörda inköpare redan nästa vecka, där jag ska visa hur de ska gå tillväga i applikationen. Tjohej!

(gp.se för tre dagar sedan)

Det kommer nog att gå finfint, då övriga flyttar gått rätt bra, och många av inköparna redan är bekanta med de funktioner som behövs.
I affärer kan det gå fort, och vi andra får hänga med så gott det går! :o)

Inköparna hade visst semifinal i sin kubb-turnering idag, de olika sektionerna mot varandra! Hehe, tycker det låter riktigt kul, och ser framför mig ett gäng kontorsnissar ute på gräsfälten, högljutt dividerandes om reglerna som av någon anledning alltid ser olika ut! Eller så ett annat scenario jag fick på näthinnan när en inköpare ömkade sig om kubbspelets vedermödor och sina egna tillkortakommanden i detta spel:
"-Det kan gå en kvart och inget av laget har fått omkull en enda kubb!"

Vilken tur att inte jag är med. Jag skulle regera! Moahaha!

Snart är det helg. Kalajs hos Andy, combat-plugg och mera röjning hemma och i trädgården, och scwupps, så är helgen över och jag står här och knaprar M&M:s igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0