Grejat!

Jag och min man (snart går det över, jag lovar!) utvecklade en förkärlek för geckoödlor när vi var på Hawaii. Vi såg flera stycken, fick försiktigt klappa en som Mike fångade in (utan att skrämma svansen av den!), och kunde ju som sagt förtjust upptäcka "en egen" där under sista dagen.
När vi innan flygplatsen gjorde vår sista-minuten-shopping, hittade jag ett halssmycke som jag inte kunde motstå. En gecko så klart!

Sedan hade Tish flera geckos i keramik på fasaden till huset. Jag lyckades hitta också dessa på marknaden, så nu sitter de tre på väggarna här hemma! Jag gillar dom skarpt, och önskar att jag köpte fler!



Idag gonade Linda i sängvärmen till halv tio! Då tyckte Oo att jag latat mig tillräckligt, och började montera rumsavdelaren till technodunk...
Men idag har jag känt mig som en människa i varje fall, och fått en hel del gjort! Rumsavdelaren blev riktigt bra, och medan Oo var på Gamla Ullevi och såg sitt GAIS åka på däng, röjde jag gärnet här hemma! Röjde på så sätt att jag tog itu med det rum som hittills varit överbelamrat med flyttkartonger. Har fixat i garderoberna, strukturerat och rensat bland kartongerna och plockat fram de prydnadssaker jag vill ha. Nu har vi ju faktiskt allting vi behöver här hemma, så den slutliga inredningsbiten kan ta vid!

Sedan Oo kom hem, har vi satt upp lite grejer på väggarna, och han monterat taklampa i "korridoren" över bokhyllorna. Jag fick upp min coola katthängare invid ytterdörren, som dock har en spricka i ena benet! Fick bandagera och se till att ingen råkar hänga någonting på den tassen...

Känns himla gött att ha fått röjt så mycket, för nu brinner det i knutarna! Köparna av Kondi har medan vi varit borta, fått sin lägenhet såld, och vill nu flytta in bums!
Så redan nästa fredag ska affären avslutas! Just nu bor ju Nickes familj i Kondi, och deras nya hus är precis klart. Nu får de bara snabba på med inflyttningen lite mer än det egentligen var tänkt!
Imorgon ska vi ju jobba båda två, men efteråt åker vi till Kondi och börjar röja allt vi kan. Fast nu säger Oo att det kanske inte kan göras så mycket just då, just för att Nicke och co fortfarande är där... Men en del småsaker kan vi ju fylla bilen med. Vi får göra det vi kan i varje fall, för nu är det som sagt brådis!



Av någon anledning utvecklade jag inte samma förkärlek för grodor, trots att det kryllade av dom över hela gräsmattan efter mörkrets inbrott...undrar varför.




(Gullig?)


Kommentarer
Postat av: Anna

Hu vilken energi ni verkar ha samlat på er under semestern. Får ju både det ena och det andra gjort. :o) Halsbandet var coolt! Grodan... neh.

2009-05-21 @ 23:06:41
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Som tur var att det för en gång skull verkar vara så, trots fulltecknade dagar. Efter Kap Verde och Danmark var man om möjligt ännu mera slut när man kom hem. Fast det kunde ju ha att göra med var jag befann mig i lärartjänststadiet... :oP

2009-05-22 @ 08:00:02
Postat av: gråtiger

Geckosar är söta, speciellt när de blir ilskna och ställer sig upp och piskar ilsket med svansen. Men ibland är de lite opraktiska att ha, som när de spenderar natten i ens frukostflingor, eller ålar sig in i kylen så man måste jaga ut dem igen.

2009-05-22 @ 17:50:50
Postat av: Linda till gråtiger

Hm, tja frukostflingorna kan de ju låta bli! Och kylen låter lite väl kylig för de små varelserna! Blir de blå då?

2009-05-25 @ 11:46:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0