De-oh!

Tillbaka på min plats framför datorn. Jag är helt ensam i hela kontorslandskapet. Fick leta reda på lysknapparna när jag kom. Gott med en lugn återkomst till vardagen!
Denna klämdag mellan Kristi Himmelfärdsdagen och helgen är det många som tagit ut ledighet. För att spara pengar, uppmanades vi konsulter att inte arbeta på våra uppdrag över huvud taget, annat än om vi hade speciella anledningar.
Jag hade lagt in två kurser denna dag, så därför sitter jag nu här. Smart drag kan tyckas, att lägga kurser på en klämdag, då vilken annan (smart) person som helst kunnat räkna ut att folk skulle vara lediga. Men när jag lade schemat för flera månader sedan, och såg alla de veckor jag skulle vara borta, så ville samvetet köra igång kurser så fort jag bara kunde igen! Smart drag.

Om inte annat, så ville både jag och OO ändå jobba, eftersom vi inte vill ta ut fler semesterdagar än nödvändigt. Vi har ju inte så många kvar nu, och vi måste spara till Sälen nästa år!

Vi saknar Hawaii med dess stränder och djungel. Som en liten kompensation(?) har det under vår frånvaro vuxit upp oerhörda mängder buskar runt Igla! Från den ena djungeln till den andra så att säga. Problemet är ju bara att denna djungel inte är så önskvärd. Bara en röjsåg (rejäl sådan), kan bita på de tjockstamsgrönskor som frodas!

Dessutom inser vi med väldig tydlighet, att vi behöver en gräsklippare! Mossrivaren gjorde ett bra jobb. Gräset växer som sjutton, och tuktar vi det inte snarast, har vi en äng utanför våra fönster!

Men under sju dagar framåt ligger fokus på Kondi. Gott att få den affären avslutad!

Imorgon är det combat-kvartal igen! Och jag som tyckte det var nyss vi bytte koreografi!

Kommentarer
Postat av: Elin

Å, tillbaka på jobbet nu! Men kanske bra att ta ebn dags jobb efter så lång ledighet och sen få ledigt över helgen igen! Lite inskolning sådär :)Själv har jag fått sovmorgon ända till 8 idag, så är ganska pigg nu och ska snart ut på promenix ;)

2009-05-22 @ 08:46:06
Postat av: Linda till Elin

Ja, det är riktig mjukstart! :o)



Alltid gott med sovmorgon!

2009-05-22 @ 11:13:24
Postat av: Anna

Du vet: Inte ta i allt för mycket. Både sitta och stå så här första dagen, byt ställning ofta. Många pauser. Drick mycket. Det kan vara ovant att jobba efter en lång ledighet. ;o)

2009-05-22 @ 14:06:37
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Tack för råden, de behövs verkligen! Phu, inte lätt att vara tillbaka inte! Ack, ack! ;o)

2009-05-22 @ 15:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0