Another day in the USA

Good Morning Sweden!!

Här har vi vaknat upp och har tittat ut för att hitta en strålande sol som skiner ner på oss. Under dagen har vi inte för mycket planerat. Mor och Far flyttar in till San Francisco, så vi har bara oss själva att tänka på idag.  Tänkte ta det lite lugnt så här på morgonen, en tvätt ligger i maskinen och jobbar på att bli ren.  Jag har mig en kopp kaffe bredvid mig, Gevalia... man kan ju inte dricka något kaffe här över... inget gott.

När vi känner oss redo blir det att spela lite minigolf på deras lite annorlunda banor jämfört med Sverige.  Här bygger dem stora byggnader och annat som är del av banorna.  Utöver det, har vi inga större planer, kanske handla lite till, har ju inte alls blivit något av den varan än så länge....  Linda och mor var på Kohl´s i flera timmar igår, började med att släppa av dem medan jag och pappa åkte till biluthyraren och fixade en ny bil, den gamla hade en jätteskruv i däcket.  Fick ju i vilket fall 15% rabatt när vi betalade vilket innebar 60 dollar mindre på redan låga priser, man kan ju inte klaga på det heller. 

Ikväll ska vi över till Misha, en kille från Ryssland som jag träffade under min tid på college här.  Han har gift sig och skaffat 3 barn.  Ska bli kul och se hur han har det nu för tiden, har inte sett honom på en massa år.  Ska också försöka få tag på John, en kille jag och Misha jobbade tillsammans med när vi gick på college.  Var inne och hälsade på där jag jobbade igår, men tyvärr hade John semester.  Fick ju ändå träffa en massa av de andra kollegorna som jag jobbade med under tiden där.  Var riktigt kul!

//Oo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0