Whatever you want!

Scooter har en remix med Status Quos gamla goding! Likaså är det en riktigt grym remix av den ännu äldre Johnny B Goode på nya combatpasset. Den är hur bra som helst, och helgalen koreografi!

Jag var sketastrött igår! Oo kollade på Frölundahockey, och jag fann inte ro att varken läsa eller påbörja någon stickning. Gjorde Fia riktigt förbannad genom att ge henne en omgång med kammen innan jag gick och lade mig och kollade på combat-dvd:n. Somnade vid niotiden!! Känner mig ganska utvilad idag av någon anledning.

Vår lilla kvartett i kontorslandskapet har anslutits till ändens fredagsfika. Dvs de som sitter intill oss och ut mot änden av landskapet. De flesta är chefer och sådant, och jag har inte den mista lust att vara med! Jag tycker det är tråkigt att sitta och måsta vara social med människor som inte intresserar mig. Jag kunde ju knappt vara med på torsdagsfiken på Stenungskolan!
Detta har förstås sin eventuella nackdel. Den nu eventuellt tilltänkta ersättaren från Elan uppfattades som "opersonlig". Men det gjorde ju å andra sidan jag med, tyckte somliga! Bara för att jag inte orkar fjäska eller socialisera med rätt personer, så är jag lika opersonlig när jag gör mitt arbete? Förstår visserligen kommentaren, för vad ska man grunda sin uppfattning på om en person om annat än hur denna beter sig i dess sällskap? Bedömaren kan ju inte tro annat än att man är likadan i alla andra situationer också, så lika orättvist som jag tycker det är, lika väl förstår jag min "stämpel". Jag önskar bara att bedömaren kunde få höra inköparnas uppfattning av mig, som definitivt är helt annorlunda!

Så nu känner jag en press att vara megasocial på de få fredagsfikatillfällena jag nu hinner med på detta bygge, trots att det ju egentligen är meningslöst. Jag sitter hellre här vid min skärm och ugglar. Jag vet, jag är hopplös, men hyckleri av denna form har jag svårt för att spela med i!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0