Rännskita?

Har varit lite småskum hela veckan, men den rejäla nervositetsmagen har inte kommit igång ännu. Får väl se om det börjar bubbla under dagens gång! Röjde undan möblerna framför tv:n och körde igenom de låtar jag behövde under gårdagskvällen medan Oo var i stan. Framför allt stretchlåten med katan fick köras några gånger!
Just det, Oo var i stan för att skriva kontrakt! 1,9 mille blev det, och nu har de tio dagar på sig att dra sig ur helt utan ekonomisk kompensation. Sedan sker tillträde efter tre månader vare sig de har fått sin insats såld eller inte, på samma sätt som vårt avtal var för Igla.
Ännu en strålande dag på västkusten, och i brist på förslag så blev det ännu en Angeredsbro! :o)

Just det, Oo hämtade också ringarna igår! Lite knepigt att få till bra bilder på dom, men nu kanske man också kan se graveringen på förlovningsringarna. Oos design med "L" och "J" för våra namn!



Johans ring har två svarta diamanter och min har sju vita. De sitter inte "rakt" längs ringen, utan det kanske syns att de går lite "snett" över den? Vi vill ju ha på oss dom nu med en gång! :o) 

Övrigt gällande bröllopet har jag väldigt dålig koll på sedan jag faktiskt avsade mig all inblandning! Jag vet att det blir bröllop, limousine efteråt med fotografering, middag och mottagning i San José med hotellövernattning. Sedan drar vi till Hawaii! Sedan tisslar och tasslar Oo och hans mamma någonting  om i sommar!?
I vilket fall så kommer det att bli intensiva veckor i San Francisco! Trevor frågade om vi ville följa med till Los Angeles, då han har lite jobb att göra där. Då skulle det eventuellt finnas möjlighet att åka till Las Vegas också! Sedan erbjöd han att vi skulle åka upp och vandra i bergen/nationalparken som jag inte minns namnet på, men som jag tycker låter härligt! Johan som har koll på San Francisco efter sin år där har massor av förslag på saker att göra, medan jag själv har ganska begränsade kända saker jag vill se.
Golden Gate såklart, vilken vi ska ha med på bröllopsfoton. Världens krokigaste gata kände inte jag till, men när Oo nämnde den vill jag klart se den! Alcatraz känns inte så nödvändig för mig, räcker att se den där ute i vattnet. Men "Bubba-Gump" vill jag besöka! Alla har väl sett "Forrest Gump"? :o)

Det var tal om en NHL-match, vilket vore lite småcoolt när man ändå är där, men det hänger ju på att någon match går då. Sedan har Oo berättat om en massa andra roliga och intressanta ställen man kan besöka!
Blir det Los Angeles, är ju Rodeo Drive, Walk of fame och Hollywoodskylten ett måste i varje fall! :o) Vill ju hinna shoppa lite också! Fast inte på Rodeo Drive!! Heh.

På Hawaii skulle Pearl Harbor vara intressant, men det ligger ganska långt bort från "vår" lilla ö Kauai.
Får se hur och vad det blir, men spännande känns det!


Kommentarer
Postat av: Oo

Yosemite heter parken som vi eventuellt ska åka till! :) En av bilderna som finns i Windows är tagen där.



Puss

2009-03-18 @ 09:43:19
Postat av: Linda till Oo

Så hette den ja! Tack å puss!

2009-03-18 @ 10:04:47
Postat av: Stefan

Den är himla vacker! :o)

2009-03-18 @ 10:49:19
Postat av: Linda till Stefan

Ja, det vore riktigt kul att få möjlighet att besöka den! Se vyer man annars bara sett på foto och tv!

2009-03-18 @ 10:53:31
Postat av: Marita

Jättevackra ringar.



Så mycket ni ska få uppleva-jag tror jag hänger på...:))



//Marita

2009-03-18 @ 15:23:09
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Linda till Marita

Tackar!



Hehe! Tar du min plats vid altaret också? Nej, visst, du hade ju redan din karl! ;o)

2009-03-18 @ 15:46:03
Postat av: Marita

Linda..hehe..nä du...det räcker gott med en...

2009-03-18 @ 15:52:23
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Elin

Vad fina ringar! :)



Låter som ett späckat, men roligt, schema för er!



Oo, der du att Linda lovar bort sin plats vid altaret?! :)

2009-03-18 @ 20:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0