Prosit!

Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk, nyser och höger näsgång är igentäppt. Förkylning på gång? Vill inte!

Det bidde inget söndagsinlägg tyvärr. Det har varit en ganska intensiv helg som liksom de flesta andra, tog slut alldeles för fort! Jag började ju lördagen med att åka ned till Kungsbacka för att hämta klänningen. En nål hade ramlat av efter senaste utprovningen, så jag fick kränga på mig stassen igen så hon fick korrigera måtten. Jag fick alltså inte med mig den, utan Oo får hämta den efter jobbet i slutet av veckan.
 
Det är alltså ryggen som ska korrigeras, där den gjorts lite djupare. Sedan ska tunna strassband sättas i korsmönster nedifrån och ungefär halvvägs upp.

Från skira klänningar, spets och volanger, till en CO2-mättad varm träningslokal på Frölunda!
   (Fredrik ser lite trött ut. Hur såg då jag ut??)

Jag trodde jag skulle krevera! En liten skål med fil och müsli några timmar innan var inte riktigt tillräckligt för det vansinnespass vi bjöds på! Några av de bästa låtarna hade de plockat ihop, och stämningen gjorde det omöjligt att hålla tillbaka! Shit vad slut jag var, och är fortfarande stel i överkroppen sedan dess!
LesMills var där och sålde träningskläder, och äntligen hittade jag lite snygga träningstopar som nu förhoppningsvis ska passa mina nya mått... Köpte hela fyra stycken i olika färger! Jag tänker lite som när jag köper byxor. När jag väl hittar något som jag gillar, köper jag fler i andra färger!

Efter en välbehövlig dusch och pastasallad blev det dubbla långkalsonger och tjocktröjor. Det kändes väldigt ovant att klämma fast radio i bältet och hörsnäcka i örat. Det var längesedan jag var på ett vaktjobb som krävde radio! Men det blev väldigt lugnt, och solen kikade till och med fram ett tag. Mot slutet blev det dock rätt kyligt, och det var gott att få komma in i värmen efteråt!
Innan matchen, och folk börjde samlas omkring Backavallen, kom en familj med en stor Rottweiler. Den sprang lös, men såg rätt snäll och lekfull ut. Vi blev lite osäkra på kopplingstvånget, men Rolf gick ändå fram och ombad ägaren om denne ville vara så snäll och koppla hunden?
"-Det är ett fritt land. Det finns ingen lag om det!"

Vad är det för jäkla attityd? Nej, det finns ingen lag om det (ännu), vi rådfrågade en supporterpolis på plats, men det är på väg en sådan om koppeltvång vid allmänna sammankomster, evenemang och liknande. Visst, hunden kanske är jättesnäll, lydig osv, men många människor är rädda för hundar, och då spelar det ingen roll hur lydig eller bra pli ägaren säger sig ha. Lite respekt kan man visa anser jag!

Till kvällen var det så dags för "Earth Hour", och trots att vi var rätt trötta (Oo hade spelat innebandy och grejat i Lindome), så åkte vi till Masthuggskyrkan i centrala Göteborg. Därifrån har man jättefin utsikt, och där tänkte vi att vi skulle se alla häftiga nedsläckningar på klockslaget 20.30! Döm vår förvåning, när det var massor av folk där med samma mål som vi!

Förväntansfullt stod vi alla där i mörkret och spanade ut över den upplysta stan. Väntade. Och väntade. Väntade lite till. Och så kom lite småskratt här och där. Ha-llå?

Oo oberverade dock att "Barken Viking" faktiskt släcktes ned, (en stor båt med master och grejer nere vid casinot), men så var det också allt vi såg! Dåligt Göteborgs stad!

Söndagen klev Oo upp i ottan för att jobba några timmar, så jag sov lite extra innan jag körde en raid och tvättade, dammsög, skurade golv och packade ihop luftmadrasserna. Födelsedagsmiddag vankade på Landet, då Oos pappa fyller år idag, och därefter skulle vi flytta sängen och soffan från Kondi till Igla.
Vi fick låna lastbil från Nickes jobb, och även Tomas kom ned efter maten, och så fyllde vi bilen så mycket det nu gick när vi ändå var igång. Så det blev inte bara soffa och säng, utan även de två bokhyllorna och en del annat! Bokhyllorna var inte nådiga att flytta! Urk! Oo dumförklarade mig (!?) för att han köpt inte bara en utan två sådana monster till mig! Varför skulle jag nödvändigtvis ha så mycket böcker? Lalalalala!

Driven av vår längtan att få ligga i en soffa framför tv:n, och sova i vår riktiga säng, fick vi så iväg lasset, och allting sedan inbaxat i Igla! Som bonus fick vi även vedlåren fylld av hans föräldrar! Ååh, vilken lyx att krypa ned i sängen sedan! Och soffa framför tv:n! Tjo-hoo!


Jag var sugen på att prova ha en bokhylla som avdelare mellan köket och vardagsrummet. De är ju perfekta för det i och med sin öppna design. Vi provade ställa dom där, och jag tycker det skulle funka bra att ha en där, men godtar Oos vilja att ställa dom i "korridoren" istället. Huvudsaken jag har tillgång till mina böcker!

Nu har vi allt vi behöver för att bo riktigt bra i Igla! Resten av grejorna kan vi nu flytta i godan ro tills det är dags för köparna att ta över.

Det har varit fullt upp här idag! Påbörjade detta inlägg när jag kom imorse, men först nu blev det klart! Oo ska jobba över, så jag åker ner och gör honom sällskap. Tycker ju det är rätt kul att trava runt där bland alla lådor och hyllor och plocka lite!


Kommentarer
Postat av: Marita

Ohhhh så vacker klänning-1000 tack för du visar upp den här.



Du kommer vara strålandes vacker på din stora dag:))



//Marita

2009-03-30 @ 13:22:21
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket! Känns lite konstigt att stå i brudklänning och fotas rätt upp och ned, helt ofixad. Nästa gång klänningen fotas, är innehållet desto snyggare! Förhoppningsvis iaf! ;o)

2009-03-30 @ 14:42:27
Postat av: Anna

Ja, du är riktigt snygg i den.



Vad skönt för er att ha ett "riktigt hem" nu. Med riktiga sängar och SOFFA framför tvn. De bästa möblerna i hela hemmet! ;o)

2009-03-30 @ 17:53:15
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Elin

Å vad fin du är i klänningen! Verkligen jättevacker!



Det borde vara koppeltvång i folksamlingar framförallt! Hur snäll hunden än är så kan den bli rädd för något, eller känna sig hotad elle nåt, och då vet man inte alltid hur de reagerar! Dumt och otrevligt svar från den hundägaren!



2009-03-30 @ 18:04:28
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Mamma Stina

Hej, vilken fantastisk klänning och planlösningen är super! :)



Stina

2009-03-30 @ 22:11:59
URL: http://www.minbebis.com/mamma_stina/
Postat av: Linda till Anna

Tack! :o)



Jaa, snacka om att det känns lyxigt att nu ha SOFFA och SÄNG! Vi blir alldeles glada när vi kommer hem och ser soffan stå där! :o)

2009-03-31 @ 08:43:14
Postat av: Linda till Elin

Tack igen! :o)



Ja, när det är så stora hundar tycker jag framför allt att det är så viktigt att visa respekt för de som är rädda eller osäkra. Och vilken ägare! Tyvärr knappast så ovanligt...

2009-03-31 @ 08:45:04
Postat av: Linda till Mamma Stina

Tack, tack! <oD Känner mig fortfarande lite som ett ufo. Jag i vit klänning!!



Mm, vi gillar verkligen den öppna planlösningen och höga taket!

2009-03-31 @ 08:46:47
Postat av: Linda till Marita

Tack så mycket! Känns lite konstigt att stå i brudklänning och fotas rätt upp och ned, helt ofixad. Nästa gång klänningen fotas, är innehållet desto snyggare! Förhoppningsvis iaf! ;o)

2009-04-05 @ 06:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0