Hej mitt vinterland!

Snön började falla tung igår. Stora härliga snöflingor som motstod den relativt milda temperaturen och lade sig över landskapet. Trots att jag börjar längta efter vår, sol och värme, kan jag inte låta bli att tycka det är mysigt! Det blir ljust och så vackert med de snötäckta träden! Detta var morgonens utsikt när vi masade oss upp ur sängen!

På grund av fruktat trafikbesvär som så ofta följer med snöoväder, beslöt vi att träffas på det smidigare McDonalds istället för en näringsriktig middag innan våra respektive träningspass.
Då jag har uppenbara problem att hålla två combatkoreografier i huvudet samtidigt, blev jag lite allmänt virrig under uppvärmningen. Sedan kom jag igång som tur var! Nu har jag kört nr 38 för sista gången, och kan helt koncentrera mig på den nya nummer 39!

Då Johans innebandy börjar lite tidigare än mitt pass, hann jag åka till Lindome en sväng och hämta ordningsvaktspärmen och skrivaren. Det känns lite konstigt nu att vandra omkring i det radhus där vi började vår historia!
Hemma sent, där jag bara sorterade lite papper i dess olika pärmar (sådant som man ska göra direkt egentligen!), innan det var dags för sängen.
Denna morgon fyllde jag ryggsäcken med ordningsvaktsgrejerna, då jag kommer att stanna i stan och åka direkt till Möllan. Jag och Rolf ska vara där redan halv sju, med tanke på att det kan bli rätt mycket folk. Hoppas i varje fall det för arrangörernas skull!
Nu sitter jag och väntar på morgonens kurs.

Det är fredag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0