Glömde ju...

... att berätta lite mera om helgen. Först och främst mobilen som strulade med ljudet. Det var ju som om högtalaren lagt av, där mottagaren hörde mig klart och tydligt, men jag hörde ingenting. Nada! Enda sättet var att använda högtalarfunktionen.
Kvittot var hittat och vi skulla dra och göra lite ärenden, bla besöka Elgiganten. Oo hade föreslagit att prova återställa inställningarna bara utifall, och visst fungerade det!
Jag återställde fabriksinställningarna, och då fungerade det igen! Helknäppt! Så den lilla telefonbok jag återskapat efter den gamla mobilens ofrivilliga bad är nu borta igen. Suck!

Sedan var det ju också den sista utprovningen av brudklänningen i lördags! Jag glömde såklart att ta med mig kameran, men kanske Oo kan ladda in de han tog med mobilen. Klänningen passar fortfarande, men det är inte stora marginaler jag har! Min expansion måste alltså stanna av, och det nu! Det blir dock riktigt tufft med de vita bling-bling gympaskorna! :o)

Kommentarer
Postat av: Marita

Va bra ni kunde fixa mobilen....synd på telefonboken bara..



Håll nu en tumme eller två att Tom skött sig i skolan det sista..ska på hans sista utvecklingssamtal här ikväll....o han behöver höja sig lite från sist för att ha en chans o komma in på bygg som han sökt.



//Marita

2009-03-09 @ 16:29:55
URL: http://amors.blogg.se/
Postat av: Elin

Härligt att brudklänningen kom på! :) Men om du nu kör 5 pass/vecka så ska nog expanderingen avstanna ;)



Visst var det hos er vi åt en riktigt smaskig lime/citronpaj? Vet du vilken jag menar? Har du recpetet på den, som man skulle kunna få? :)

2009-03-09 @ 19:41:51
Postat av: Linda till Marita

Ja, det är lite irriterande med mobilstrulet.



Men hoppas det går bra för Tom! Det är ju rätt stort tryck på den linjen, så hoppashoppas! Får de inte preliminärt antagningsbesked snart?

2009-03-10 @ 11:05:10
Postat av: Linda till Elin

Frågan är om det är värt att köra fem pass för det! Eller jo, det är det nog! Xo)



Mm, den pajen var inte så dum! Jag ska se om jag hittar den på nätet igen!

2009-03-10 @ 11:06:26
Postat av: Elin

Hehe, jobbigt om du står i USA och brudklänningen har krympt mer :) Men 5 pass kanske är att ta i! :)



2009-03-10 @ 12:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0