Torsdag

Igår satt jag med poncho framför skärmen och tyckte det var lite i kyligaste laget. Så tog arbetsdagen slut och man klev ut i tryckande värme! 28 grader visade mätaren, och så drar vi till gymmet och tränar!

Efter två minuter på rullbanden ifrågasatte vi starkt vår mentala hälsa, men bet ihop och fortsatte en stund till. Lite dragande i maskiner för överkroppen tyckte vi var nog.
Men sedan kunde vi inte låta bli att prova de där "tramp-cykel-veva-med-armarna-genom-att -dra-i-spakar"-maskinerna. De ser ju mest fåniga ut, och inte särskilt träningsfrämjande!



(Typ en sådan, men mer avancerad, med bla TV!)

Det tog en stund att vänja sig vid passgången, och så snurrade vi på där en stund. Det var väl ingen konst? Oo såg mera ut som en sengångare som försökte krawla, men så drog vi upp motståndet lite, och helt plötsligt började vi känna oss lite svettiga!
Snedblickar på varandras kaloriräknare (hur manickerna nu kan räkna ut sådant), och så var racet igång! Det ser helknasigt ut, men är riktigt jobbigt!

Så det sög att dra direkt efter jobbet en strålande varm dag, in i ett luftkonditionerat svettigt gym, men väl där och efteråt kändes det grymt skönt!
Tacomiddag och lite sista grejanden resten av kvällen. Lite fler kartonger upp på vinden, betala räkningar och dammsuga upp en hel armé av döda flugor nedanför fönstren. Vet inte om det är detsamma för alla andra boende här, men vi får in väldigt mycket flugor!

Det strålande vädret ser dock ut att hålla i sig under hela helgen, vilket är lovande! Ikväll ska Nina och co komma i varje fall. Hon hade till och med varit inlagd för det som visade sig vara inflammation i livmodern. Låter jättetrevligt.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hu vad skönt att åka och träna.

2009-06-25 @ 09:40:18
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Jo, framför allt efteråt! :o)

2009-06-25 @ 12:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0