Helgen med bilder

Sitter och pratar med Oo, och ser något brunt flanera förbi fönstren. Ett rådjur fann tydligen skotten på vår "dumphög" smakliga!

Denna helg har vi faktiskt fått lite gjort hemma. Anna kommer ju imorgon, och att sova ovanpå en massa kartonger och grejer är kanske inte så trevligt. Sedan närmar sig ju vår fest med stormsteg, så operation iordningställande har det varit hela helgen! Ja, nästan i alla fall.



Lördagen var vi igång ganska tidigt och röjde i gästrummet innan vi drog till stan. Vårt mål var att införskaffa badrumsmöbler till lilla badrummet, samt plugg, bäddmadrass och lite annat. Det blev en lunch på tre ostburgare var innan vi hämtade fotografierna Oo fixat i Mölndal.

På Frej Jonsson hittade vi jättefint högskåp, sidoskåp och badrumsspegel. Sen tittade vi på priset, och då var de inte lika fina längre.
Efter en kik på Bauhaus drog vi till Ikea, där vi köpte badrumsskåp, sidoskåp, en bokhylla och två "hyllskåp". Eller vi skulle ha köpt två hyllskåp, men Oo tog bara en, vilket medförde ännu ett besök på söndagen.

Sedan hann vi montera och greja en del innan vi fick åka till Jörlanda och slappna av en stund med hans föräldrar. Fredagens, och lördagsförmiddagens tråkväder gav vika för strålande sol och vindstilla fram mot kvällen! Middag, jordgubbar och promenad gjorde gott!



Väl hemma igen fortsatte vi montera, borra, plocka och greja tills klockan passerade 01.00!

Oo fick sätta upp jätteklockan jag beställde. Jag tycker det är läskigt att stå där högst upp på en stege, och så luta sig ut! Jag lyckades dock sätta upp lite andra grejer senare, men darrig i knävecken var jag!


Emellanåt får Oo energidippar, och orkar inte göra särskilt mycket mera än spela Runescape. Då tvingar jag mig själv också att lägga ner arbetet och göra något kuligt. Och då startade jag upp virkningen!
Det gick inte så bra till en början, och jag började om minst sex gånger! Efter mycket möda, och liten hint från Monica att man ju skulle köra nålen genom båda maskbågarna och inte bara en som jag gjorde, så fick jag till slut ihop något morotsliknande! Inte så likt orginalet i boken dock, men man måste ju börja någonstans? :o)

Nu är dock badrummet i princip klart. Bara "slutinredningen" som saknas, det där kuliga att hitta de små detaljerna som sätter prägel på ett rum. Tavlor? Blommor? Vilka färger? Vilken stil? Matta? Och så vidare, och så vidare. Vad Oo beträffar, så är badrummet klart, medan jag (och kanske större delen av den kvinnliga befolkningen?) anser att det är en bra början!
Därför tänkte jag ta mig till nåt shoppingcenter efter jobbet och se om jag hittar något trevligt!

Gästrummet är klart, så pass att det finns sovutrymme. I garderoben är det dock inte så mycket utrymme...! Arbetsrummet blev jättebra med hyllskåpen och bokhyllan. Vi behövde verkligen någonstans att sätta alla grejer! Sänglamporna är uppe, samt klockan. Nästan allting större måste ju borras och pluggas, då det bara är gipsväggar överallt. Men det blev riktigt bra. Vi är på gång!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vilken fin morot! För det är väl det det är ;)...



Har du registerat dig på facebook? Hur hittar jag dig? Har också fallit till föga och registerat mig.

Kram på dig, lycka till med festen!

2009-06-15 @ 16:46:11
Postat av: Linda till Jenny

JA, det ska föreställa en morot! ;o)



Linda Mik är jag på FB! Tack å kram tillbaka! :o)

2009-06-16 @ 08:56:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0