Besök!

Min vän Anna ska äntligen komma på besök i samband med ett bokförlagsmöte som hon inbjudits till här nere! Jag jobbar tyvärr under dagarna, men efteråt, då ska det virkas minsann!  Jag blev så inspirerad av blotta påminnelsen att hon skulle komma, att jag klickade mig ut på AdLibris och beställde två böcker! Jag klickar mig in på Elsas design emellanåt, och önskar varje gång att jag kunde virka! Framför allt sådana där små gulliga fantasidjur, figurer och frukter!
Dock kanske sådana verk är lite för avancerade för en nybörjare som mig, med tanke på att min grytlapp blev allt annat än rätt!

Men nu kommer jag ju att ha ett proffs att visa hur det ska göras, och någon gång måste jag ju börja! Kul ska det bli oavsett resultat! Jag måste få böckerna innan hon kommer, så jag kan välja och vraka, och hinna shoppa de garn och sådant som behövs!

När jag beställde, såg jag att Himlastigen i Umeå var inlagd som min adress! Det var alltså alldeles för längesedan jag köpte böcker! :o) På nätet i alla fall! Tur jag kontrollerade det, så inte någon snubbe där uppe förvånat fått motta två förbetalda virkböcker!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hehe, proffsvirkare vet jag inte men tack ändå. ;o)Jag har båda böckerna och kan varmt rekommendera "virka amigurumi".



Och jaaaaa, jag ser fram emot att bara sitta och vara (dvs virka) hemma hos er. :o)

2009-06-02 @ 18:16:25
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda till Anna

Ja, den boken lät så rolig! Jag vill göra små grejer, gulliga knasfigurer! :o)

2009-06-03 @ 08:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0