Tisdag

Det märks även på vägarna att det är semestertider. Denna morgon låg dimman bitvis över området, för att mot Hisingen bjuda på lite solsken. Man klarar vägen till arbetet på under halvtimmen nu.

Idag borde jag vara tämligen utvilad. Jag gick och lade mig vid halv nio! Både jag och Oo var sätt sega när vi kom hem. Jag fick i mig en halv pizza innan vi lade omkull oss i soffan framför "Madagaskar". Oo har ju inte sett den! Efter fem minuter hade han somnat, och jag var inte långt borta. Vi flyttade till sängen, där vi somnade ganska omgående igen. Inte smart.
Oo vaknade till efter någon timme, pigg som en mört, medan jag slumrade vidare, vaknade en stund medan Oo rastlöst försökte komma till ro igen efter midnatt. Vaknade någon timme senare av att Fia placerade en spya på golvet.
Oo studsade upp vid 05.00 för att åka till Malmö, medan jag fortsatte att sova till halv sju! Undrar hur många sömncykler jag passerat? Kändes som jag vaknade mitt i en, för det var segt att kliva upp!? Men så brukar jag bli när jag sover för länge. Som att hela kroppen går i ide eller något, och det tar extra länge att vakna till liv. Knasigt.


Genom vindruta och dimma blev skärpan inget vidare, men jag fångade riktiga golfentusiaster på banan på vägen till jobbet. Klockan är strax efter 07! Är golf verkligen roligt??
Jag kan tycka det är rätt ok att stå och slå ut en hink, men inte så kul att jag skulle ställa klockan för det.







Jag fick förresten halsduken till Flax klar under gårdagen, så nu ser han inte lika naken ut! Eftersom Oo nu ska bli kontorsråtta, fick han Flax som sällskap på sitt nya arbete. De är ju GAIS:are båda två så de ska nog komma bra överens!



Fick två norskregistrerade bilar framför mig på Hisingen. De hade var sin Thule-box på taket, vilket påminde mig om USA, där dessa var vanligt förekommande. Ännu en svensk exportvara att vara stolt över!

Ofta förundras jag över människans snillrikhet, och bara alla grejer vi kan göra med hjälp av bilen. Koppla en husvagn och dra med oss, takboxen, släpvagnar för transport. Jag tycker det är... är, gulligt! Är det inte? Vi kopplar ett litet hus på hjul och drar det med oss! Hur coolt är inte det?
Ibland behövs det så lite för att imponera på mig... :o)

Ett annat exempel från fotbollsmatchen i söndags: 
De som går omkring och säljer kaffe, med helsmidig utrustning på sig för allt som behövs! Och att bara göra det så charmigt som med komönster och en bjällra där bak? Och flaggan! Hahaha, hur fyndigt som helst juh!
Och när jag ändå är igång, kan jag nämna Preems hyrsläpvagnar. De känner man ju igen på lång väg, och jag är barnsligt förtjust i att se var de kommer ifrån. Hur fyndigt är det inte med "Jag är på rymmen från ..." !? Hahahaha!
Det gäller att uppskatta det man har omkring sig, eller hur? :o)

Kommentarer
Postat av: Hannah

Flax got a scarf!!! cool!!! so now he won't be freezing like its maker in landscape!! hehehehe



just find it funny that google calls flax = fluke...hehehe

2009-07-14 @ 18:00:49
Postat av: Linda till Hannah

Haha, well Flax can have two meanings: fluke and what Oo was thinking about when naming him, flap, his ears flapping! :o)



And the scarf is in his favourite soccerteams colours, GAIS. :o)

2009-07-15 @ 08:19:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0