Uppföljning på nummer fem.

Det blev en väldans massa skrivande idag, däribland en lite oplanerad tömning. Såg bara den där rubriken, och sedan flödade det på! De lösryckta trådarna störde inte längre, utan allt bara rann ur mig.
Jag brukar be Johan läsa dessa tömningar när de är klara, och medan han gjorde det vet jag inte vad som hände riktigt. Tårarna började rinna, och jag nästan skakade i hela kroppen! Jag svettades så det rann längs ryggen!
Johan lotsade mig i säng, där jag fick bli ordentligt kramad och snora lite på hans tröja medan jag fann balansen igen. Han får mig att känna mig så trygg!
Men nu känns det... som en lättnad. Den frustration, alla de tankar och lösryckta meningarna är borta nu. För stunden är jag rädd. För alla de tankar jag hade, de i mina tankar påbörjade tömningar, handlade ju inte alls om det som denna det nu faktiskt blev.
Kanske ska jag se det som ett tecken på att det är meningslöst att försöka styra det här. Det som kommer det kommer, och det kommer när det behövs. Jag ska inte försöka planera eller förbereda eller tänka över huvudtaget. Nu känns det som proppen gått ur, och det känns skönt.

Kommentarer
Postat av: Elin

Usch, alltid svårt när det kommer en tömning för oftast blir jag både arg och ledsen för din skull. Ingen ska behöva ha det så... Förstår att alkoholens påverkan påverkar dig, du har ju sett så många andra sidor av den än den "festliga" och även om Johan inte påverkas av den såsom din mamma gjorde så måste det ju ändå vara svårt... dofter och sådant väcker ju också minnen till liv!



Kram på dig, lycka till på banken idag!

2009-01-02 @ 11:08:34
Postat av: Linda till Elin

Tack!



Och tack igen! Bilder och uppdatering kommer, förhoppningsvis imorgon. Nu är det trötta nyblivna husägare som ska lägga omkull sig framför tv:n :o)

2009-01-02 @ 20:16:27
Postat av: Marita

Usch vad jobbigt:((

Jag tror inte heller du ska planera in dina tömningar-utan rätt som det är kommmer det en.

Bra att du har Johan som du känner en trygghet hos-en trygghet jag hoppas du alltid ska få ha.



massa kramar till dig-o du....GRATTIS till nya huset:))Väntar med spänning på bilder.



Marita

2009-01-03 @ 09:08:38
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0