Pärlband

Ok, jag har inte riktigt lärt mig körtiden från mitt nya hem och jobbet ännu. Det lutar åt en cirkus femtio minuter, så denna dag var både Helena och Christoffer på plats när jag kom! Och då höll jag ändå tiden för arbetsdagens början!
Snöblandat när jag lämnade Olofstorp, och regn här i Torslanda. Jag hade verkligen användning av vinterdäcken när jag tuffade upp för backen från huset!

Igår hade jag en effektiv kväll. Direkt efter jobbet till Lindome, där städade och röjde för en eventuell visning. Det var rörigare än jag trodde det skulle vara, men med tanke på att vi bara tömde, packade och drog i söndags, var det kanske inte så konstigt. Jag fyllde Gulingen och drog och handlade mat, innan jag slutligen styrde mot Olofs.
Där var en utslagen Oo med feber och ond hals. Jag premiärtvättade en maskin, lagade Chili con Carne, packade upp kläder och kartonger, dammsugade och premiärkörde diskmaskinen. Den verkar inte riktigt ha plats för mattallrikarna! Den där snurrande vattenspridarmojängen tar i, så den inte kan snurra, och det är väl inte så bra? Men det blev rent i alla fall.
Johan låg på vår tjocka vardagsrumsmatta, insvept i täcket och slumrade framför idrottsgalan. Där blev han sedan kvar hela natten! Jag hade inte hjärta att väcka honom när jag gick och lade mig.
Fia har uppenbarligen funnit sig till rätta, då hon lade sin första spya vid tretiden, och Maja fräste och morrade åt grannkatten strax därefter.

Jag tror jag har kortare till jobbet nu, men då det är max 90 och ingen motorväg, tar det längre tid. Det är ett pärlband av bilar som flödar förbi på Gråbovägen, där dagens första utmaning är att klämma sig in i någon lucka och bli en del av strömmen. Färden går vidare för att till slut komma över Angeredsbron. Det är vackert och fashinerande att i mörkret blicka norrut och se det oändliga bandet av billjus längs E6:an och 45:an! Två band på var sin sida om älven som slingrar sig genom landskapet mot Göteborg. Alla dessa bilar, med alla dessa människor! Jag har ju tidigare skrivit om min fashination över att få vara en del av denna puls, detta flöde, min faktiska tacksamhet att få vara en del av det som inte är självklart för alla.

Johan hade fått i ordning "dongeln" igår, men det är ju ingen imponerande uppkoppling precis. Jag käkade frukost, åt upp den, plockade fram matlådan, fixade tre ostsmörgåsar och packade dom. Då hade gp.se:s meny kommit halvvägs upp...
Så vi ser lite Internetlösa ut ett tag framöver.

Jag tänkte ta en tur till Lindome idag igen efter jobbet för att packa mera kläder och lite annat smått och gott som kan flyttas. Kanske är jag ambitiös och svänger in på Ikea också för sådan där lådplast att ha i besticklådorna, samt lampor till "spottarna". Vi behöver dessutom sopkärl, sådana där på en skena med två kärl som inte är så himla små! Nu ska vi ju sortera våra sopor... men jag har för mig att de på Ikea var rätt små, så var köper man sådana kärl då?
Tvättberget måste också betas av!

Nåja, ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Elin

Tar ju ett tag att komma in i en ny resväg tills man vet exakt när man måste åka hemifrån osv....

Hoppas Johan kryar på sig nu då så att det är den där dumma influensan som kommit!

2009-01-20 @ 11:32:36
Postat av: Linda till Elin

Mm, och han skulle bara våga smitta mig! :oP

2009-01-20 @ 11:45:55
Postat av: Oo

Har fått igång det lite... går lite knackigt, men dock ändå!!



Puss

2009-01-20 @ 14:39:23
Postat av: Linda till Oo

Tjohoo! I alla fall så abstinensen kan hållas undan!

2009-01-20 @ 15:12:36
Postat av: Elin

Skönt att kunna kika in på Internet ibland, även om man bloir vansinnig på att det går långsamt!

2009-01-20 @ 15:52:38
Postat av: Linda till Elin

Ja, visst är det! Men först gnäller man att man inte har något Internet, sedan när man väl har det gnäller man över att det går långsamt! :o)

2009-01-20 @ 16:17:02
Postat av: Marita

kan allt tänka mig det tar ett tag o komma in i nya rutiner som bara detta med en annan resväg.



hehe kan tänka mig hur frustrerande det är med ett långsamt internet-man vänjer sig fort vid höga hastigheter-märks så väl här hemma när det är segt nån dag jösses vad det låter från barnen sånna dar....fniss...



Kram marita

2009-01-21 @ 07:39:40
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0