Lunchcaching 2!

Det blev bara en funnen idag. Den första hade placerats intill den nedbrunna Torslandaskolan och hittades snabbt. Sedan gick vi bet på multicachen, då vi fann koordinater till nästa, men de verkade vanskliga och var i ett annat format än vi kunde mata in i våra gps:er. Dessutom var placeringen inte riktigt där vi tyckte de borde vara enligt ledtråden.
Istället gick vi in i den vinterblöta skogen för att hitta en ödetomt där en mikrocache skulle finnas. Eftersom vi hade lite ont om tid hann vi itne lägga så mycket tid där, men ändock tyckte jag vi var effektiva nog. Men nej, vi gick bet, och när man nu i efterhand läste tidigare loggar, verkar det som vi missade något uppenbart. Får se om vi återkommer dit någon dag.
Gissa vad ledtråden var till gömman: Pinne! Verkligen upplysande. Blött var det, och halvruttna pinnar överallt, så skitiga blev vi, vilket gör missen än mer frustrerande. Ulrik hoppade av också denna gång, så vi var ett par ögon mindre som letade.

Strax innan vi åkte fick jag ett mail av Oo.


Jepps! Nya Zelda till DS, "Spirit Tracks", och enligt några recensioner verkar det minst lika bra som föregångaren! Och han håller på det hela kvällen eftersom han är på sitt himla matlagningsmysjulgrejs med jobbet. Han sade vart de skulle, och nu kommer jag ihåg varför det lät så bekant: Yannicks kitchen, vi har en reklamflyer från dom i lunchrummet!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, det fanns en hel del pinnar där. ;o)

2009-12-11 @ 15:03:05
Postat av: Linda till Anna

Jo...helknasigt! Xo)

2009-12-11 @ 15:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0