Snart helg!

Godmorgon! Morgonseg någonstans kring Gunnilse. Ännu en härlig dag verkar det bli, på utsidan av panoramafönstren. Ibland är det gott att jag sitter med ryggen mot dom, så jag slipper påminnas om vad jag går miste om.
Tog vara på det mesta möjliga igår i alla fall. Köpte hem thaimiddag innan jag satte mig i de nedåtgående solstrålarna på altanen. När det blev för kallt att sitta stilla drog jag fram gräsklipparen och körde en välbehövlig runda på två av våra tre ytor. Den tredje var så uttorkad att gräset knappt vuxit något.

Hemskt otäckt att klippa när man såg de små minigrodorna försöka sätta sig i säkerhet! Räddade några, och försökte undvika de jag såg. Mördarsniglarna , trots att de är mördarsniglar, förmådde jag mig bara inte att med berått mod köra över. Fatta hur stora de är, och hur de köttas sönder där under! Uärgh! Efter att tagit en med hjulen istället några gånger (dra ut på plågan) lyckades jag till slut köra över en, under hiskeliga grimaser!

Detta ska föreställa en pingvin. Den var relativt enkel att göra, men alla femtioelva delar gjorde att jag tröttnade. Åtta smådelar förutom kroppen, och att montera ihop allting tycker jag är skittråkigt. Svårt dessutom i vissa fall., därav den största irritationen och anledning till att det blev en död pingvin istället för en virrig enligt mönstret. Jag hade nog dessutom ett tunnare och "hårdare" garn än mönsterskaparen, så den blev mindre och inte alls lika söt. Min är alltså mindre än en tennisboll.

"-Varför har den öron??" (Oo betraktar skapelsen)
"-Det är ju hans vingar!! (Linda hemskt förorättad)

Jag kunde inte ens få fötterna på rätt plats, och näbben blev så dåligt påsydd att jag blev om möjligt ännu mera anti till hela fågeleländet, men iddes inte försöka göra det bättre eller göra om. Nej, jag har hamnat i en sax. Jag tycker figurer är gulliga, men gillar inte alla delar som ska göras för sig och sys ihop. Vill jag slippa det, får jag gå över till grytlappar och dukar eller nåt, men de är ju inte lika roliga att se på! Fördelen med figurerna är i alla fall att de är så små, att de blir klara relativt snabbt. Inga veckoprojekt precis!

Kommentarer
Postat av: Elin

Hehe, den var ju söt :) Men öron? Oo du måste väl se att det e vingar.. :)



2009-08-07 @ 09:51:25
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com
Postat av: Linda till Elin

Tackar...fulsöt! :o)

2009-08-07 @ 12:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0