Combat!

Det har varit lite trafik på Sportlifes intranäts combatkategori idag. Anmälde intresse att hoppa in på dagens pass på Exclusive, sedan Ullevis. Men så gick Ullevis innan jag hann bestämma mig. Eftersom jag inte hört något om Exclusive, så bokar jag in mig som deltagare istället. Jag har ju aldrig varit inne på Sportlives "lilla extra", så det kunde ju vara på tiden.

Så kommer meddelande att Sisjöns Expressanläggning ska utöka med gruppträning, varav två pass combat, så jag anmäler mig till onsdagspasset som har tid som passar mig. Någon minut senare är det mitt!
Så det ska bli kul att starta upp combat på den anläggningen! Har aldrig varit där, så det blir intressant. Nu får jag alltså två pass i veckan till hösten! Lite synd att det är två dagar på raken, men man tar vad man får!

Sedan ringer Asma, hemkommen från semestern med halsfluss, och frågar om jag kan ta hennes pass på Frölunda idag. Nemas problemas. Jag avbokar Exclusive och hoppar på Frölunda istället! Nu var det bara ett tag sedan som jag instruerade, så lite nervöst blir det, men kul! 



Kommentarer
Postat av: Anda

Aha, och var ligger Sisjön i relation till där ni bor? Jag har ju ingen koll på geografin där nere. :o)

2009-08-12 @ 12:38:07
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hehe, inte så självklart kanske! Xo)

Hm...söder om stan skulle man kunna säga. Jag kör förbi där när jag ska till Kålleredsanläggningen som ligger vid det södra (gamla) Ikea :o)

2009-08-12 @ 12:41:37
Postat av: Anna

ok. Jag kollade lite på hitta.se och fick ett litet hum och var det låg. :o)

2009-08-12 @ 13:44:21
URL: http://andasblogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

hitta.se är grejjer det! :o)

2009-08-12 @ 15:28:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0