Utlovade bilder...

...som jag inte kunde lägga in under helgen. Men nu är jag tillbaka på jobbet där kabeln är.
Visst är de söta? Maja kan bli helt hysterisk och bara ska in under täcket! 
Johan klev upp ganska snart efter gårdagens inlägg, och medan vi käkade frukost, stod bulldegen och jäste på spisen. Jepps, det blev nybakade kanelbullar till tolvslaget! 
Sen hoppade vi in i bilen och drog på shopping! Vi hade inga speciella mål, förutom en födelsedagspresent till Ida, så vi strosade i Kungsmässan där vi köpte ett begagnat Wii-spel, "Braid Academy" och lite underkläder till mig. På väg till Ica Maxi där vi skulle storhandla, svängde vi in till Plantagen och köpte en ampelväxt, en Hibiskus och en annan växt jag inte minns namnet på. Ampeln såg så knasig ut att vi köpte den bara därför... :o) 
Efter veckans proviantering drog vi till Kållered, där den specifika leksaksaffären för utsedd födelsedagspresent skulle finnas. Både jag och Johan försökte pracka på den andre eventuell plikt att leka med den produkten med framtida barn! Ingenting i vår smak alltså, men kan inte avslöjas här utifall...Men dom som känner oss kan nog kanske räkna ut vilken typ av present det handlar om...

När vi väl var hemma igen, var det dags för middag som efter eget experimenterande blev Chili con carne. Sedan blev det micropopcorn och Wii-spel resten av kvällen. Allt som allt en mycket bra helg, som vánligt alldeles för kort.
Ikväll är det derbymatch mellan IFK och GAIS. Johan ska se den på tv hos föräldrarna, så vi ska åka upp lite tidigare för att käka pizza och planera lite inför bröllopet. Sen när matchen väl börjar kan jag sova en stund...det brukar bli så när vi kollar på match hos dom :o)
 

Kommentarer
Postat av: Johan

Så sött jag sover..... Suck!

2008-09-01 @ 08:14:27
Postat av: Linda till Johan

Ja, du är så söt så! :o)

2008-09-01 @ 11:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0