Strålande sol!

Utanför mitt fönster strålar solen, och även om morgonen var otäckt kylig (1,9 enligt termometer hemma)!! Så ser det riktigt skönt ut där på andra sidan fönstren nu! Själv sitter jag med filten över knäna och "vindtjockiströjan" jag tog istället för den tunnare jackan imorse, över tjocktröjan! Och vet ni vad?
Jag f-r-y-s-e-r!!!

måste man ju ha något att trösta sig med... Japp! Det måste man! :o)

Är förvånansvärt trött, fattar det inte! Vi äter ju rätt bra nu, ordentliga måltider på någorlunda regelbundna tider (okej, lite sena middagar ibland kanske!) Men det kanske inte skulle skada med lite mera frukt och grönt. För det gröna existerar bara på våra tallrikar i princip bara när det är tacos! Och gurka och tomat tillhör nog inte de mest näringsrikliga grönsakerna... Heh. Men det är ju trökigt med grönsaker! Inte ofta är de särskilt smaskiga heller! Eller frukt! Nedhackad som fruktsallad med en deciliter socker och det dubbla med grädde, så javisst. Ett äpple ibland. En banan i brist på annat.
Kanske inte så konstigt man är trött. I alla "kostomställnings"-program på tv vittnar alltid deltagarna på hur mycket piggare de blivit med sin nya kost på linser, bönor, ärtor och sådana där produkter man finner på för oss helt outforskade avdelningar i affären. Visst finns ett liteti ntresse av att prova på något sådant i kostväg. Men jag orkar inte...

Kommentarer
Postat av: Elin

Ååå, ser att vi kanske ska byta ut vanliga tacos mot en vegetarisk tacolasagne! :) Får nog prata med min sambo om detta.... ;)

2008-09-25 @ 14:11:40
Postat av: Anna

Hm, visst jobbar du 100% nu? Till skillnad mot tidigare 80% Plus att du den senaste tiden lett pass flera kvällar i veckan och har uppbokade helger? Inte konstigt att du är trött kompis, jag blir trött av att tänka på allt du gör... :o) Nu är det ju även så att hösten är här, man blir lite trött av det också. Så vila är mitt tips. En hel helg men en god bok i soffan är precis rätta medicinen för dig! ;o) Själv behöver jag aktivera mig lite mer. Alla celler är i ständigt viloläge. :o)

2008-09-25 @ 15:00:31
Postat av: Linda till Elin

Ber om ursäkt, men v-e-g-g-o tacos låter inte riktigt lika smaskigt som vanliga! Men å andra sidan vet man ju aldrig då det är du som lagar! :o)

2008-09-25 @ 16:55:19
Postat av: Elin

Hehe, nej veggo klingar inte så bra i många öron! :) Men denna lasagnen har t.om. andys pappa ätit, och inte ens fattat att det är utan kött... haha!

2008-09-25 @ 18:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0