Söndagsnoteringar....SKIT!

Var: Hemma

Tid: 20:45

På mig: Svarta träningsbyxor (Peak Performance), svarta Puma-tröjan och nån form av underkläder :o)

Hör: Body Combat 37-musiken, för tillfället överröstad av dammsugaren som Johan kör över sin dator (!)

Har: Spelat Brain Training mot Johan

Ska: Skriva färdigt och sen hälsa på John Blund



Det är inte lätt alla gånger att skriva med en katt svansande framför tangenbord, lojt svepande med svansen i ansiktet! Nu har hon dock tröttnat för att ta en portion prima torrfoder istället.

Lugn och skön helg har det varit. Instruktörsmöte ute på Hisingen igår, följt av prova-på 30 minuters Body Combat vid vår anläggnings öppet hus. Tydligen hade Friskis och svettis, plus någon fler anläggning också öppet hus, för det var väldigt tomt! Ibefintlig marknadsföring kunde också vara en anledning till den dåliga uppslutningen till våra prova-på-pass. Jag fick hela tre stycken! Men det blev grymt kul! Det blev deras personliga tränare, och så körde vi skiten ur oss! De var jätteglada när tiden var ute, så kanske dyker de upp till veckan igen. :o)

Väl hemma igen hade Johan åkt upp till landet för den whiskeyklubbsträff han har tillsammans med sju andra grabbs. Denna gång hade de bland annat satsat på en 2000-kronorsvariant, och en svensk sort.
Själv röjde jag färdigt i garderoben, bytte ut de typiska sommarkläderna mot vinter och dumpade de som jag inte använt på över ett år (och antagligen aldrig komma att använda heller). Tvättade och dammsög det värsta innan jag fick inse att ett ordentligt mål mat i varje fall var ett måste. Kyckling med färska champinjoner, grädde och vitlök med pasta blev inte så dumt.
Påbörjade den andra av böckerna jag lånade på bibblan, Dean Koontz "Invasion", men fick lägga ifrån mig den då den blev för otäck! Definitivt ingenting att läsa när man är ensam hemma och mörkret smyger sig på utanför!

Istället tillbringade jag några av kvällens timmar med Brain Training och Zelda, där jag frustrerat fick ge upp i en återvändsgränd (som jag sedan enkelt hittade lösningen på idag...).

Hm...det är nåt strul med bilduppladdningen. Jag får inte in fler bilder! :o(




Okej...nu blev jag riktigt sur!
Trodde i min enfald att bilduppladdingsstrulet berodde på att jag kanske hade för mycket i mitt arkiv, och rensade bilder på måfå.
Mm, väldigt bra. Nu är jag bildlös i många av mina gamla inlägg!!!!!!
Och det skojsiga är att jag inte har kvar många bilder! Tror jag då. Jag måste kolla på jobbet eftersom det är där jag lagt in alla bilder den senaste tiden....Aaargh!

Nej, nu fick jag bara lust att skita i bloggeländet. För alltid!!!!

Kommentarer
Postat av: Elin

No no no, inte för alltid Linda - vad ska vi då läsa? :) Men surt när bilder försvinner och man intehar dem sparade! Håller tummarna för att de finns på jobbet! :)



Ja, skönt att rensa ut garderoben lite, och ta bort sommarkläderna! Kanske kan få in lite nytt fräscht också :)







2008-09-07 @ 21:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0