Snor.

Okej, det kanske inte var så smart ändå, men det kunde lika väl utvecklat sig så här ändå. Känner mig lite mera förkyld idag om man säger så.
Combatpasset på Frölunda igår gick dock rätt bra, headsetet strulade under uppvärmningen, så rösten fick vika sig några gånger när man försökte skrika ut instruktionerna utan teknikens hjälp. Som tur var ordnade det sig sedan.

Då vi nu bara har Johans bil att tillgå, och han skulle till Heden och spela fotboll, möttes vi upp på Frölunda där han övertog Goldie. Då jag visste att jag skulle bli en dryg timme tidig till anläggningen, dök jag in på Pressbyrån där jag inhandlade lite att äta och något att läsa. Och bland hela det omfattande tidningsutbudet, vad tror ni jag köpte??
"Bröllopsguiden"! Jag tyckte faktiskt det var lite pinsamt att ta fram den i instruktörsrummet, så jag väntade tills jag var ensam! :o)
Ok, den var lite småintressant att bläddra igenom, med några praktiska tips, men framför allt det jag var ute efter: Uppslag och idéer till både brudklänning och ring.
Det kan vara fint med ett litet släp eller omfångsrik nederdel, men rackarns vad opraktiskt, och lite för överflödigt för en så pass enkel ceremoni och kyrka som vi ska ha.

Då passet slutade kvart i åtta, var klockan närmare halv nio innan vi var hemma. Marsch in i duschen och sedan fixa middag. Vardagsmaten är faktiskt bara mysig att göra när man gör den tillsammans under småprat eller ömsesidigt lyssnande på cd-bok. Johan gillar faktiskt Läckbergs deckarromaner, och spekulerar vilt kring tänkbara misstänkta. Det är ju så perfekt att ha när han nu cyklar till och från jobbet också. Köttfärspiroger fick det bli, och sedan stupade vi i säng!

Ikväll kör Johans innebandyträning igång igen, och sedan kommer väl lördagsinnebandyn också för oss båda. Det är mycket vi har på gång hela tiden känns det som. Eller så är man hemma så sent, att när middagen är avklarad är dagen slut, så man därför inte tycker man har någon tid över. Vi behöver dumpa grejor på tippen, men de hinner ju stänga innan i varje fall jag är hemma från jobbet, för vi måste ta tag i uppröjning av gillestugan och gästrummet. Det är pintjockt av grejor och kartonger som jag fick med mig från pappa, och till Halloweenfesten ska där vara tomt! Var tusan ska vi göra av grejorna? Vi siktar på förrådet, men det känns som det skulle behöva dubbleras i storlek för att vi ska lyckas.

Menmen, nu ska jag snora lite för att sedan ta tag i jobbet! Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Mmm, tiden räcker inte riktigt till. Jag har också insett det.



Kul att du fått mod att köpa en bröllopstidning (trots att du läser den i smyg). ;o) Du skulle ju vara helsnygg i ett sånt vitt "fodral" med halvlång slits, dvs ingen klockad klänning. Kanske tvådelad. Så kan du färga den sedan och ha den på nån fler tillställning. :o)

2008-09-04 @ 10:31:08
URL: http://andasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0