Regn å rusk 07.32

Godmorgon! Mörkt ute och regnet kommer i spridda skurar.
Johan var uppe tidigare för att lämna in goldie i Kungsbacka, därav min lite tidigare ankomst också. Jag har svårt att ligga kvar om han klivit upp och jag ändå vaknat.

Nej, inga kattspyor denna natt för den som månne undra! :o)

Nya combatkoreografin själv idag! Är inte särskilt nervös...alls...ännu. Har bara gjort nummer två en gång...hittills...hm.

Jag hann hem och vända efter jobbet igår, så vi tillsammans kunde åka in till stan. Vi hade bestämt träff med Elin och Andreas för skräpmatsmiddag på "Lasse på Heden" (kul namn va?!). Det började ösregna när vi skulle från parkeringen till grillen (en bils alarm utlöstes på parkeringen), så det var en lätt fuktig samling människor som knödde in sig i den lilla grillen! Sedan, bara för att det skulle vara extra mysigt att sitta i den kyliga Skandinavium, gjorde vi oss ännu fuktigare från grillen till ishallen. :o)

Undertecknad kan intyga att hon inte somnade en enda gång! Dryga tiotusen pers var samlade, och visst är det en speciell känsla när man hör lagens klackar skalla och det unisona klappandet ljuder i hallen?
Apropå klackar, så hamnade vi av någon anledning i framkant på Rögles klack när vi var på väg till vår sektion. Var det det faktum att vi hade en skåning i vår kvartett som drog dem till oss? Lite stressande var det dock att ha den skallande hopen i hälarna! :o)



Jag tror engagemanget var lite ljummare hos mig och Elin, än herrarna i sällskapet, eller i varje fall fann  vi nog fler saker än enbart matchen intressant att beskåda och reflektera över. Se bara den lilla lastbilen som levererade pucken till matchstarten! Visst är den gullig!!? Och "Det var väl änna gött" - banderollen som "Goa gubbar", Frölundas klack rullade ut vid varje mål var klockren! Det var minst lika underhållande att följa publiken på läktarna medan matchen rullade fram, att se de unisona rörelserna vid målchanser, de uppgivet utslagna händerna vid missade chanser. Och när det blev mål, hur hela hallen exploderade! Det är fashinerande!
Man har hört om den engelska fotbollsligornas matcher, så det skulle faktiskt vara kul att vara med på en sådan! Det ska visst dock vara grymt dyrt med bara biljetterna...

Baksidan är de supportrar som går över gränsen och inte kan förstå vad riktig support innebär. En kille ur Rögles klack omhändertogs, varpå många i sällskapet visade sitt missnöje med att gorma, skrika och kasta sin öl över personalen. Det är så dåligt!



En annan mycket trevligare detalj, är hur Skandinavium lyses upp under Frölundas matcher. Fräckt va? Så enkelt, men ändå så effektfullt! På långt håll kan man se att Frölunda har hemmamatch! :o)

Klockan var närmare tio när vi var hemma, och då var det direkt i säng där man somnade bums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0