Ovanligt sen...

...till jobbet idag! Kom inte iväg i vanligt tid av någon anledning, och fick även hämta upp Christoffer i Frölunda.
 Trafiken var ovanligt trög på E6:an på vägen hem igår! Hörde inget om något speciellt som skulle blockera, men ibland blir det bara allmänt TJOCKT på motorvägen!
När jag låg där och puttrade, fick jag dessa två i filen intill. Kolla! Ja, jag hade inte så mycket att göra i kön, men det är inte så vanligt att två lika nummer hamnar intill varandra! (Så lite det behövs för att förgylla en stund för mig!)
Apropå "platespotting" så letar jag nu förgäves efter 114! Har visserligen slarvat sista veckorna, då all min fokus har varit på combatkoreografin så fort jag suttit i bilen.
Och apropå förgylla, så har jag fått knas på en reklam på tv. Vet inte vad det är för företag eller märke, men den handlar om quorn tror jag. Nån kvinna som wokar nåt i ett kök, och så sitter en hamburgare och en korv i kylen intill och gruffar att de nu är värdelösa. Korven är ju så f-u-l, och dens sista kommentar när kvinnan proklamerar hur bra alternativ quorn är till kött?    "-Tyst!"
Hahahahahahahahahahahaha!

Jag vet, det är inte mycket som krävs för mig ibland...

Ska kolla på ett hus i Olofstorp idag. Det område som Johan ryggade för innan han ens öppnat min tipslänk. Nu ska vi i varje fall kolla på det, vilket ska bli lite spännande! Bilden är från hemnet.se, eller kanske snarare mäklaren men skit samma. Visst ser det mysigt ut? :o)

Sedan är vi bjudna på tacos hos Andreas och Elin. Blir spännande att se vilken variant det blir ;o) Gott lär det vara i vilket fall!

När jag kom hem igår, närmare halv sju, hade Johan röjt som tusan där hemma! Så gott alla grejor vi lastat in från pappa i gillestugan och lillrummet, hade han på något förunderligt sätt stuvat in i förrådet! Himmel vad han hade slitit! Sen blev han inte lycklig, när han kom att tänka på högtalarna vi ska ha till festen. De låg väl inte längst in???

Lite ungsstekt falukorv med potatismos senare tog jag fram saxen och friserade honom lite. Håret växer som gräs på honom! Lyckades fullfölja proceduren utan att klippa mig själv i fingret denna gång.
En förhållandevis lugn helg väntar oss. Innebandy imorgon, och förhoppningsvis en sväng på bokmässan. Två husvisningar på söndag efter Johans fotbollsskola.
På måndag ska vi på Frölundahockey med Andreas och Elin. På tisdag ska Johans goldie till doktorn, förhoppningsvis bara över dagen. Sen ska jag köra hela nya combatkoreografin själv!
Dagarna rullar på...

Kommentarer
Postat av: Elin

Huset ser ju jättefint ut! :) Spännande att höra vad ni tycker!



Vad gör Johan med sitt hår? Har han nåt specialmedel från jobbet som gör att det växer så mycket?! :)



Vi ses ikväll!



Kram Elin

2008-09-26 @ 11:34:21
Postat av: Elin

Reklamen är förresten för Quorn - ett VEGETARISKT alternativ ;)

2008-09-26 @ 11:35:18
Postat av: Linda till Elin

Det verkar ju så, eller så kanske det räcker med blotta närvaron av alla produkter han springer bland på jobbet! :o)



Haha, visst är den bra?!



Kram!

2008-09-26 @ 12:01:45
Postat av: Anna

Huset ser fint ut. Hoppas det är till belåtenhet för er båda. OCH att priset blir överkomligt om det är så att ni "bara måste ha" det. :o)

2008-09-26 @ 12:51:50
Postat av: Stefan

Det huset kan du nog glömma, alldeles för mycket glasrutor för Johan att tvätta... :o)

2008-09-26 @ 14:04:02
Postat av: Linda till Anna

Ja, det ser i alla fall fint ut på bilderna :o) Sen kan ju verkligheten vara helt annan...menmen!

2008-09-26 @ 14:20:42
Postat av: Linda till Stefan

Hehehe, kanske det! Men å andra sidan kan det vara bra att han har något att ösa ut sin energi på! Han har ju så lite av den varan menar jag... ;o)

2008-09-26 @ 14:21:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0