Måste ju visa...

...jag har aldrig provat eller köpt boxertrosor, då jag kört med stringvarianten sedan jag-vet-inte-när.
Kul att prova lite nytt och en annan färg dessutom. Jag är så enkelspårig och har alltid köpt svart eller vitt, men efter lite uppmuntran från Johan, blev det dessa, och jag gillar färgen skarpt!
 
Att prova bh är ju bara SÅ tråkigt! Upptäckte dock en lite kulig nyhet för mig. Har kanske funnits länge, men då årstiderna hinner passera flera gånger om innan jag ger mig in och uppdaterar mitt bh-utbud, har jag inte någon riktig stenkoll precis. Men det var storleken AA! Har den funnits länge? Det är ju något för plattbröstade individer som jag! Tyvärr var just den modellen också extra liten i omfånget, så då föll det.
Gillar inte heller de där kuddarna som en del bh:ar för att ge sken av en större byst än man faktiskt har. Är inte det falsk marknadsföring? :o) Ungefär som att en kille skulle stoppa en socka i kalsongen? Jag fick fråga Johan som satt och höll mig sällskap i den gigantiska (och väldigt fina) provhytten, och han fick fundera en stund innan han svarade: "Nej, det tycker jag inte att det är, det spelar ju ingen roll (om det är kuddar i eller inte), den ska ju bara av ändå!" Heh.

Om det går brukar jag ta bort de där ovala småkuddarna...finns det ingenting annat vettigt man skulle kunna göra med dom? Om man sparat alla man tagit ut skulle jag haft ett gäng nu... :o)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Grejen är den att jag saknar att festa med mina vänner och sånt, har knappt gjort det denna sommar. Man behöver inte supa, men jag gillar att vara full och det var väldigt länge sedan. :)

2008-09-01 @ 15:15:12
URL: http://criticism.blogg.se/
Postat av: Linda till Pernilla

Kanske man missar något ändå som nykterist? Hm... :o)

2008-09-01 @ 15:27:40
Postat av: Anna

Hahaha, falsk marknadsföring tycker jag absolut. Jag totalvägrar silikonfyllning och allt vad det heter. AA-kupa hittade jag i Spanien i en vanlig affär typ Åhlens när jag var där 2000 - men det är VÄLDIGT sällsynt i Sverige (storbysternas land). Det var fina grejer du hittat!

2008-09-01 @ 17:08:57
Postat av: Linda till Anna

Tackar, de var väldigt sköna också! :o)

2008-09-02 @ 07:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0