18.50

Hör: Combatmusiken, datorfläktar

Har: Fyllt på katternas vattenfontän

Ska: Slutföra inlägget och tappa upp ett varmt bad!

På mig: Jobbkläderna, svarta linnebyxor, rosa t-shirt och svart/grå stickekofta plus diverse underkläder :o)

Mår: Ganska bra!


Johan hade fixat sin currypasta med bacon och äpple tills jag kom hem. Mums! Man är bra hungrig när man kommer från jobbet! Fick fullt upp sista timmarna, med flera ärenden som jag inte hade koll på. Irriterande för både mig och inköparna att föra ett samtal med en tredje part som ska prata genom mig! Men de blåvägrar att ringa själva vid dessa ärenden, jag ska ha hand om all kontakt med inköparna nu! Som tur var är de flesta rätt förstående, men det är ändå väldigt frustrerande.
Mitt i mitt telefonerande ringer verkstaden. Gulingen är klar, men jag har ju inte en chans att hämta den med en halvtimme tills de stänger. Imorgon bitti får jag bli 1800 spänn fattigare. Ska ändå bli gott att ha tillbaka sin guling. Har saknat den!
Johans goldie har börjat föra lite väl mycket oväsen på sistone...något litet hål kan vara på gång i ljuddämparen... så är det inte den ena så är det den andra.
Inhandlade kattmat och kattsand för över 500 pix på vägen hem. Produkter för båda ändarna om man säger så...Tänk att något så litet kan producera så mycket skit!
Ingen Fiaspya inatt dock, tjohej! Men å andra sidan kan hon ha lagt en där man inte hörde henne...

Låtar och klädsel är spikade till combatreleasen på Kållered nu i varje fall. Jag kör fyra låtar och de övriga två tre var. Till Frölundareleasen har Asma meddelat att hon är kry nog att köra, så vi tar hälften var. Hehe, jag slipper instruera esquiva-låten båda gångerna! Veckan efter slipper jag inte undan dock, då jag kör ensam!

Min kommande helg är till skillnad mot den föregående, fulltecknad. På fredag ska jag dra på mig kavajen och brickan igen för ett pass på Möllan! Jepps, nu var det verkligen längesedan jag jobbade! Dessa pass är så lugna och slutar så pass tidigt dock att jag inte kan säga nej. Dessutom vill arrangörerna bara ha mig och Staffan :o)

På lördag är det dags för kick-off med Elan IT från hela landet. Vi ska upp till Skövde och bo på hotell Billingehus, käka gott och ha en del aktiviteter. Jepps, antisociala Linda ska hårdträna genom att tillbringa över ett dygn i sällskap med ett gäng andra it-konsulter och Elanhöjdare. Jag känner inte en kotte som ska med! Duktigt va? Jag hade faktiskt inte behövt anmäla mig, dessutom när jag skulle behöva helgens lediga salstimmar i anläggningen till att repetera nya passet. Känner mig duktig! Sedan återstår det förstås att se om jag kommer att stänga in mig på rummet med näsan i en bok under hela vistelsen. Eller så kan jag ju alltid smyga undan till relaxavdelningen som inte såg så dum ut! Eller så kan jag föreskriva hur otroligt viktigt det är att jag måste uppdatera min blogg, att jag tyvärr inte hinner vara med! :o)



Johan är och kollar på GAIS-match på Ullevi. Han hamnade i valet och kvalet: GAIS-fotboll eller Frölundahockey på tv? Stackarn, inte lätt att välja! :oP Han bror fick fälla utslaget, och då han nu valde fotbollen, följde han med.
Usch, det är riktigt kallt ute nu! Tror det börjar bli dags för det där varma badet nu! :o)

Kommentarer
Postat av: Elin

Ååå, låter ju skönt med hotellnatt, med en relaxavdelning! Förstår verkligen om man skulle tillbringa all tid där! :)



Johan valde nog rätt, för Frölundamatchen är ingen munter syn. Vet iof inte alls hur det går på Gaismatchen just nu! :)



2008-09-15 @ 20:49:31
Postat av: Anna

Du är sååå duktig. Själv har jag föräldramötesvecka (dagis plus mentorsklassen). Lajbans.

2008-09-15 @ 21:18:48
Postat av: Linda till Anna

Jättelajbans...

2008-09-15 @ 21:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0