07:41

Godmorgon! Upptäckte på vägen till jobbet idag, att träden faktiskt börjat bli gula! När hände det?? Hallå! Det är faktiskt september! Säger Johan i mobilen. Suck!

Såg förresten för igår en sällsynt företeelse. En varningstriangel vid vägrenen, och en bra bit senare själva bilen med vad den nu fått för problem! Just det! Triangeln var inte placerad typ en meter bakom bilen som i de flesta meningslösa fall! För en gångs skull såg man triangeln (något är på gång!), och sedan såg man bilen (aha!). Duktig vem-det-nu-var-som-hade-otur-att-få-problem-med-bilen-på-väg-till-jobbet!

Hur långt bakom ska den egentligen placeras? Jag har något forntida minne sedan jag gick körskolan, att det skulle vara 100 meter? Stämmer det ni som vet? :o)

Såg helgens kick-off program på vår Intranetsida. Bada? Verkar som det finns chans att få kika in på spa-avdelningen alltså! :o) Kände dock att jag skulle behöva kolla igenom combatpasset på dvd:n någon fler gång innan releasen, och det ser ju lite trångt ut med tid för det! Funderar allvarligt på att ta med laptopen, men å andra sidan verkar det inte finnas så mycket tid där heller för att tjuvplugga! Jag vet inte om Mikael Gottfridsson skulle uppskatta om jag satt och kollade på dvd under hans tal...





Kommentarer
Postat av: Johan

Kanske kan ha ditt nya combat pass som Team Aktivitet??? Om inte annat, så är det nog betydlig roligare att se dig öva än att lyssna på en VD i 20 minuter..... :)

2008-09-19 @ 10:10:50
Postat av: Anna

Hoppas du får en bra helg ändå - trots önskan om att få sitta hemma på egen kammare och plugga pass. Ibland måste man lida lite vet du

2008-09-19 @ 10:57:09
Postat av: Elin till Johan (och Linda)

Haha, kunde ju va kul om Linda puttade bort VDn och fick fart på deltagarna istället... Iaf ingen risk att de somnar då ju! :)

2008-09-19 @ 17:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0