Så mycket på så lite tid!

Fick ju knäppa en bild över den framtida vy jag kommer att ha till och från jobbet från och med januari 2009! Inte riktigt lika fin kanske som från Älvsborgsbron, men Angeredsbrons vy var rätt ok också. Jag var alltså på väg till Olofstorp för att närvara ved besiktningen av huset. Morgan från Torslandas byggkonsult var mycket bra, och vilken kuf! Helskön!
Inga större påpekanden, utan snarare råd och bra saker att veta som enkelt kunde fixas. Typ foga längs något fönsterbleck och över panoramafönstren. Han var grundlig, så hela eftermiddagen hade gått innan vi var klara.

Direkt efter knödde vi oss in i stan för att hämta min dräkt som nu kommit. Japp. Jag lägger inte mycket eget arbete bakom min Halloweenutstyrsel, då jag lär ha fullt upp med att förbereda annat! Dock kan jag ju inte visa vilken jag tänkt mig. Ingen förhandskik för somliga! :o)

Sedan åkte vi direkt till Johans föräldrar där Monica varit så snäll att fixat middag, då jag hade lite småbråttom innan vaktpasset på Möllan. Jobbet är så enkelt och lättsamt, men ändå jobbigt i sin enkelhet - jag blir så trött!
När ögonen började gå i kors var det dags att gå en vända eller två. Det blev några stycken kan jag säga!

I morse var det innebandy, och jag hade faktiskt tänkt ta sovmorgon, men när Johan väl kavade sig upp var jag så pass vaken att, vad tusan! Vi svettades dryga 1,5 timme i olika lagkonstellationer. Kul!


Under gårdagen hann jag påbörja nästa färg i Johans halsduk! Och efter innebandyn tog vi det lite lugnt en stund, där jag passade på att köra några varv till. Det ser riktigt lovande ut måste jag säga!

Johan drabbades av rastlösheten och försvann ut i köket. Efter en del skrammel och stök blev jag tvungen att gå ut och kolla vad han pysslade med. Jo, städade kylskåpet!
Jag hade gjort en mindre najsig upptäckt häromdagen som jag påpekade för honom. En prydlig mögelodling är ingenting vi brukar höja på ögonbrynen för, men när den börjar infinna sig på själva kylskåpet, och inte någon matvara, är det kanske dags att ta ett tag med trasan eller två.
Så Johan körde totalrenovering och rensade mögel, medan jag tvättade och dammsög lite lätt i nedervåningen. Sedan tog jag tag i sovrummet. Hyllan ovanför sängen har stått orörd... ett tag. Efter ett tag med trasan insåg jag att det behövdes starkare doningar och hämtade dammsugaren. Den är great att dammtorka med! Körde hyllor, tv:n, gardinerna och sängen, och när jag ändå var i farten tog jag en sväng i resten av övervåningen. Andreas och Elin skulle komma till middag, så de värsta katthårstussarna kunde kanske elimineras!

Varför denna plötsliga städning då? Jo, visning på tisdag!!

Sen var det dags att storhandla. Åkte förbi Stefan på vägen, och medan de grejade på med sitt Runescape stickade jag några gröna varv till!

När sedan kvällen och Elin och Andreas kom, så fick jag ett ljus-blom-prydnadsarrangemang (vad ska man kalla det??) i efterskott! Fin va? Blir perfekt till visningen! Då de tydligen inte gjort annat än ätit denna dag, transporterade vi oss till nedervåningen för en omgång Wii! Vi måste skaffa två kontroller till (och större tv!) så man kan spela allihopa samtidigt!
Vi värmde upp med en omgång bowling, där Andreas sopade banan av oss allihopa (jag kom tvåa!) Framför allt Johan! Moahaha! Sedan var det dags att jobba lite till olympiska grenar! Då Johan av någon anledning filmade istället för att fota, så får det bli han och Andreas som visar hur ett 100-meterslopp kan se ut, fångat i ett ögonblick!

Gääsp! Nu är jag trött!

Kommentarer
Postat av: Alexandra





haha det tror jag säkert att det va,

Jadå desamma desamma! :)



2008-10-19 @ 00:10:42
URL: http://alexandradr.blogg.se/
Postat av: Spelare 3

Hehe wii var kul! Speciellt att springa bana! :) Men lerduveskytte kan jag avstå - helt omöjligt ;) Tur att det inte finns bildbevis iaf!!! Tack för en trevlig kväll, lycka till med städandet idag!!

2008-10-19 @ 10:45:50
Postat av: Linda till Elin

Tack detsamma! Haha, vadå? Du var ju sketasduktig i lerduveskytte! Framför allt på att tömma magasinet på nolltid! XoD

2008-10-19 @ 15:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0