Johan fick ett...

...adresserat reklamblad igår från Home. Det brukar komma sådana ibland till de hundratalet hushåll i det område det säljs! Lite småkul!

På tisdag är det visning, och förhoppningsvis går det bra!
Idag ska jag stressa iväg från jobbet för att leta mig upp till Nordea i Sävedalen. Igår hade vi en riktigt trevlig kväll. Tack vare att Helena skulle på möte, fick jag avvika tidigare, så jag kunde hämta upp Johan hemma istället för att möta upp direkt på stan. Han hade fixat en macka och bullar så jag inte skulle distraheras av knorrande mage på Bodegas! Sedan vårt förra besök hade det nu fyllt på förråden och verkligen förberett inför kommande Halloweenhelgen! Hej och hå vad vi plockade och härjade! Kul var det!
Sedan fick vi kånka våra inköp tillbaka till Heden och lämpa av i bilen innan vi tog en gómiddag på Pizza Hut. Avslappnad och trivsam kväll var precis vad vi behövde.

Väl hemma var det "Bonde söker fru" där jag passade på att sticka under tiden! Jepps! Helena har introducerat mig! Skåda min första stickade skapelse sedan lågstadiet! Ta-daa!
Jaja, man kan inte ha för höga krav på en nybörjare, eller hur? Jag har bara provat på med aviga och räta maskor hit och dit med tungan i mungipan.
Nu har jag påbörjat en ny lite mera strukturerad skapelse, men fortfarande med enda målet att förbättra min teknik! Vi hann tyvärr inte in i någon rolig garnbutik igår, men nu har jag faktiskt redan hunnit vara så styv i korken att jag lovat Johan en halsduk! I GAISfärger! Och den ska vara klar till Sälen, så han kan ha den då!
Ujujuj, snacka om att det blir till att träna på maskorna i varje ledig stund nu! Men det är skoj!

Bilden igår skulle föreställa den fina morgonutsikten från Älvsborgsbron... Jag körde ner rutan, sträckte ut kameran och bara knäppte utåt, med förhoppning att den läckert upplysta hamnen och det öppna havet skulle dokumenteras lika fint som jag upplevde den. Jättefint.

Nu ska jag snart iväg och ha en liten introduktionskurs för Finanschefens assistent. Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Godmorgon!

Vad roligt att du kommit igång med stickning! Det ser riktigt bra ut. Kul kul! Det är alltid bra att ha någon som hjälper en när man ska komma igång.



Kram!

2008-10-16 @ 08:31:55
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Marie

Idag har regnet kommit hit istället.. Sitter nu och drar ut på att måsta gå till jobbet :)

Hur är det med dig idag?

2008-10-16 @ 09:01:53
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Marie

Kul med stickning :) det var inte igår jag stickade, kanske skulle ta upp det där igen.

2008-10-16 @ 09:19:00
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/
Postat av: Linda till Anna

Ja, du är ju inte här och visar mig! När ska ni flytta ner?? :o)

2008-10-16 @ 10:41:13
Postat av: marie

ja, det måste vara lite annorlunda att ha kurs för en. Jo, men det är ju så i början, man får göra typ halsdukar och sånt. Blev lite sugen nu faktiskt :)Jag har bara en timme kvar på jobbet, sen blir det lunch m mammsen och pappasen. Härligt :)

ha en fortsatt fin dag!

2008-10-16 @ 10:49:04
URL: http://mariejohansson74.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0