07.41, snart klar!

Slutet är nära, och det är grönt! Man kan nästan se hur min stickningsfärdighet utvecklats under halsdukens skapande. I början är den bredare, en del maskor som är fel här och var, och ojämn fasthet. Allt eftersom ränderna vuxit fram, har även min stickfasthet kommit fram, och halsduken blivit jämnare och med färre fel. Den blir alltså något smalare mot slutet! Sedan är som sagt ränderna också lite olika breda, men det ger den bara en personlig touch! :o)

I morse väcktes vi båda av att det verkligen dånade på utsidan och mot fönstren. Sedan var det över lika snabbt som det börjat. Fia blev så förskräckt att hon fick spy. Två gånger. Den första på mina kläder.

När vi väl klev upp såg vi att det varit hagel som väckt oss, då det fortfarande låg kvar på utsidan. Vi hade -1,4 grader igår kväll, och även om det inte var lika kallt denna morgon, tog det någon timme för det att smälta bort.

Idag tar Halloweenförberedelserna verkligen fart! Inga mera aktiviteter inbokade för någon av oss resten av veckan. Johan skippar innebandyn imorgon, vilket jag uppskattar. Han är inte klar med sin utstyrsel än!

Från gp.se:





















Fatta vad snopet! "La-la-la-la-la, här kommer jag direkt från verkstaden i tron att allt ska vara tipptopp!" - "Ka-dunk!!" (rullrullrull)

Förlåt, men hahahahahaha!

Kommentarer
Postat av: Till Vea!

Hoppas du ser detta! Man kan inte lämna kommentarer till din blogg om man inte har "google-konto"! Man ska kunna ändra den inställnigen i bloggen så vem som helst ska kunna skriva. Gör det tack! :o)

2008-10-29 @ 08:00:51
Postat av: Elin

Tjusig halsduk ju! :) Nu kanske man snart kan lägga in beställningar ;)



Attans vad surt för däckgubben, kan inte vara speciellt nöjd med sitt jobb! =)

2008-10-29 @ 09:48:07
Postat av: Linda till Elin

Tackar, tackar! Vilken färg önskas? Inga reklamationer godtages bara så du vet! :o)

2008-10-29 @ 10:39:16
Postat av: Elin

Hmm, färg får jag fundera över... :) Men reklamataioner kommer inga, jag lovar! Skulle jag göra enhaldsuk själv så hade jag väl fått fläta en halsduk eller nåt... :)

2008-10-29 @ 14:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0