Jordgubbe!

Regn och rusk på utsidan, men äntligen är det fredag! Det har varit väldans segt att kliva upp på mornarna denna vecka! Igår packade vi stekpannan, lök och lite annat och åkte till Johans föräldrar. Där gjorde vi en rejäl sats korv stroganoff och tittade på Frölundas förlustmatch. Under tiden påbörjade jag nästa stickningsprojekt: En jordgubbsmössa! Jag har alltid tyckt de varit så otroligt söta, och nu kunde jag inte hålla mig längre, jag måste få prova! Så nu stickar jag runt, runt, runt!
Christel på Stenungskolan skulle se  mig nu! Nästan så jag får skicka ett mail...

Så ja, poncho nummer två är klar, men jag har inte tagit någon bild ännu. Får be Johan om hjälp ikväll. När jag och Helena äntrade garnaffären igen hoppades damen i butiken att min stickningsfeber var väldigt smittsam!

Men jag har gjort ett misstag... Jag köpte och påbörjade två projekt samtidigt! Jag har börjat på poncho nummer tre, men kunde sedan inte låta bli mössan! Och vilken skillnad! Stickorna är så små, och garnet rena snöret! Men det kan vara kul att variera mellan de två olika stickningarna om man blir less på den ena.

Min förkylning verkar vara av det lindrigare slaget som tur var. Lite småhostig och trög i halsen. Ska ju köra på Frölunda direkt efter jobbet, och sedan Forza några timmar senare!

Kan inte låta bli att klämma in på slutet: 120 miljoner i pension för knappt två års arbete? Nordeas förre vd och resten av hans styrelsemedlemmar hade visst inga större svårigheter att ta fram sina egna löner och avtal. Girigheten har fått ännu några ansikten.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Ser verkligen fram emot att se dig och Johan i varsin jordgubbsmössa! :op

2008-11-14 @ 12:32:56
Postat av: Elin

haha Stefan, jag tänkte precis skriva samma kommentar! :) En kan ju vara jordgubbe, och en kan ju vara blåbär... :)

2008-11-14 @ 13:12:15
Postat av: Linda till Stefan och Elin

Hahaha! Jag får se till att fixa sådana också då! Den jag gör nu är i barnstorlek, och pust vad pysslig och långsam den är jämfört med ponchon!

Johan hande önskemål att vi allihopa skulle ha jordgubbsmössor i Sälen, vuxna som barn! Fatta tufft!! Tror inte jag hinner producera åtta stycken till dess bara!

2008-11-14 @ 13:32:47
Postat av: Elin

Haha, hela familjen Jordgubbe åker skidor! Vilken syn! :)

2008-11-14 @ 16:07:28
Postat av: Anna

Jisses vad du producerar. Här hinner man inte med. Jag är riktigt imponerad över vilken flitig stickerska du är! Bamsekram.

2008-11-14 @ 21:31:31
URL: http://andasblogg.blogspot.com
Postat av: Linda till Anna

Ja, jag vet! Jag har hittat en till fas att hamna i: Stickfasen! Ett tag var jag besatt av Soduko, sen kan det vara böcker och läsning, och nu stickning! Gaaah!

2008-11-14 @ 22:54:20
Postat av: Marita

Håller med de andra jösses va flitig du är-o min syn framför mig med jordgubbsmössor..ja...fniss...



2008-11-15 @ 09:34:38
URL: http://amors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0