Höstpromenad

Det blev ännu en strålande höstdag, med sol från klarblå himmel! Denna gång tänkte jag dock inte missa dessa få timmar, så jag pälsade på mig och tog en längre tur i Lindome. Härligt!



Jag svängde förbi Ica för att inhandla lite till kvällens middag, och såg då det klassiska, alltid lika irriterande: "Mossa" som ju inte är mossa! Hur svårt ska det vara? Är det Ronja Rövardotters fel med hennes "torkade vitmossa"? Det är en lav. Lav! Vanligtvis fönsterlav, då den är bulligare i utseendet än renlaven. Fatta! Suck!

Johan kom hem precis. Hälsade snabbt och satte sig sedan vid toaletten! Alkohol kvällen innan och lång bilfärd var visst orsaken. Jag undrar hur hårt det blev igår egentligen, hm? Ännu en av alkoholens baksidor. Det finns inget ömkligare än bakfulla människor. Det är synd om dom, och hopplösa sällskap. Är det verkligen värt att sabba en hel dag för att känna sig som en kung för några timmar? 
Jag tror inte det blev något snack med Ulrik, men nu har han lagt omkull sig i sängen framför tv:n. Jag tror jag kommer att få åka och storhandla själv idag. Hade det visserligen på känn, men bekräftats nu. Medlidande existerar inte, snarare irritation, då den förbannade alkoholens verkningar går ut över även mig. Nåja, jag har att pyssla med så det räcker till. Det är ju inte ofta han får tycka synd om sig själv, och då själv kan göra det också emellanåt, utan etanolintag, ska jag nog låta honom bero. Vem vet? Kanske är det mest åksjukan som spökar? :o)

Det var bra på tv igår, så jag stickade klart jordgubbsmössan! Till "X-men" och "CSI-Miami" avslutade jag min andra "vinterjordgubbsmössa", denna gång med avsikt att passa en vuxen. Jag tror faktiskt jag gillar detta bladmönster bättre än det andra. Det är lite mera "jordgubbslikt" tycker jag, så det får det bli nästa gång. Jag har ju påbörjat den lilla jordgubben nu som förhoppningsvis storleksmässigt ska kunna bli en julklapp!
Jag tror jag ska göra min sambo sällskap i sängen och sticka lite.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Snälla, sjung lite för Oo, jag tror han blir mycket piggare då! :o)

2008-11-23 @ 15:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0