Sova in

När jag flyttade ned hit fick jag höra uttrycket "sova in". Det betyder att man tar sig sovmorgon, sover ut, okynnessover. Tycker det låter helknasigt, men det har jag gjort nu i varje fall. Hade en luddig idé att ta en promenad medan Oo spelar innebandy, men jag var helt enkelt för trött när han pussade mig hej då. Till slut fick ryggen mig att kliva upp, och Oo ringer nog när som helst och ber mig sätta på kaffebryggaren. Tänkte bara visa det färdiga skötbordet, komplett med bäbis på! Fick lite pysslarenergi igår och bytte sängkläder, tvättade, dammsög, klippte Oo och monterade spotlightslamporna över köksbänken. Sedan tog jag högen med barnkläder för att fylla lådorna i skötbordet, men upptäckte att det inte alls var så kul som jag hoppats. Trodde jag skulle känna en förväntan eller nåt gulligt varmt inombords av att lägga ned de små plaggen i lådorna, men blev besviken. Visst är plaggen söta, små som de är, men jag upptäckte att jag vek och lade ned mekaniskt, utan minsta känsla av glädje alls. När jag var färdig med de minsta plaggen körde jag bara ner hela kassen med det kvarvarande i den undre lådan.
Konstaterade bara att vi nog kan byta body varje dag den första månaden, men fortfarande har tunt med byxor och tossor/strumpor. Sådana där dregellappar har vi massor tack vare systersyster, men då Ronja kommer mitt i vintern känns det som ett lager till över bodys kan behövas? Eller räcker det med långärmat, tunna byxor och så en sådan där tjock overall när man går ut? Jag vill ju kunna vara ute mycket.


(Bäbis spanar in resterna av Oos kalufs)

Oo ringde och var på väg hem. Undrade om en mysterycache som han tänkte logga i Bäckebol, så är dagens gjord. Sedan får vi se vad vi fyller dagen med. Känns bra att ha fått röjt lite under gårdagen så kan man slappna av lite mer resten av helgen. Skulle behöva stuva undan utemöblerna och tvätta någon maskin till. Men nu är jag hungrig, plättar får det bli!


Kommentarer
Postat av: Ninnien

Va fint ni fått de med skötbordet. sj måste jag ta tag i de men de får bli sen när vi kommer hem från 56 med bebis. vet inte om du har läst i min blogg att våran lillplutt redan har anlänt 8 veckor för tidigt. åkte in i sön pga av vattenavgång. föddes i ons med akut kjejsarsnitt. vägde hela 1938 gram och hela 43 cm lång. men han mår superbra.sköt om digkram

2010-10-24 @ 02:25:33
URL: http://ninniejohanna.blogg.se/
Postat av: Linda till Ninni

Svarat hos dig, men GRATTIS igen och vad skönt att det gick bra!!

Kram!

2010-10-24 @ 10:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0