Onsdag

Visst ser den ensam ut? Och visst är tapeterna riktigt otäcka?

Jag är lite småstel i kroppen idag, men funderar på att åka ner och repetera passet ikväll också. Kållered hade gått ut med en förfrågan på intranätet om någon hade lust att köra ett combatpass för ett fotbollslag imorgon! Det tyckte jag lät lite småkul och anmälde intresse. Hehe! Kanske kan jag köra någon låt från nya passet, som en liten generalrepetition.

Somnade framför dvd:n igår, någonstans vid låt nummer åtta.

Helena hade med en present till mig idag, som tack för alla hårvårdsprodukter jag haft med! 250 meter jättefint garn i merinoull och silke! Trots att det är över hälften ull, så är det inte sticksigt, utan jättegosigt!
Nu funderar jag på vad jag ska göra med det, då det räcker till en del! Funderar på en typ halsvärmare, som en stor krage man trär över huvudet, och så göra den så pass bred att man kan dra upp den över huvudet. Sådana var ju populära jag var liten och jag har för mig min var aprikosrosa eller nåt sånt.
Sedan bjöd hon på lunch och tillfogade en rundsticka i en storlek jag saknar! Tack! Fast det är ju tack vare min Oo som jag nu fick allt detta juh! Jag kanske skulle sticka nåt till honom av garnet, men jag tror inte han faller för färgen...
Jag tycker dock den är jättefin, och den har sådan lyster och nyanser. Silkets förtjänst enligt Helena.

Nu har väl så gott som alla fastanställda på inköp fått sina besked. Konsulterna har också sedan tidigare. Det känns jättetråkigt när man pratar med en del, som säger att de kommer att försvinna efter nyår. Och en del har redan försvunnit! Ytterligare en raid kommer att göras med konsulterna i januari, så vi tre får väl se vad som händer. Jag har ju fått positivt besked, men man vet ju aldrig.
Under nästa vecka ska vi börja packa inför flytten. Nu verkar det bli VAK vi flyttar till istället, dvs själva huvudkontorsbyggnaden. Det är mindre bra, då det verkligen inte blir smidigt att gå till PVH där kurserna hålls, och parkeringarna är mycket längre bort än vi har nu!
 Pga omflyttningar, matchningar osv ska jag utbilda en hög nya inköpare efter jul, så tom vecka åtta har jag kurser inbokade så gott som varje dag. Hade vi flyttat till samma byggnad hade det ju inte varit några problem. Nu blir det ett himla flängande! Internbussarna ska också dras ned, så vi får se om någon finns kvar mellan "mina" byggnader. Jaja, det löser sig. Man får ju vara glad att man fortfarande är kvar!

Kommentarer
Postat av: Elin

Kul att leda ett fotbollslag - skoj att se om de orkar hänga med =)



Vilket fint garn, kan nog bli snyggt med en sådan halsvämare! Det hade jag också en när jag var liten, och jag såg faktiskt ett av barnen som hade det häromdagen på skolan! Så det är nog inne igen! =)



Hehe, blir lite förvirrade när du skriver om flytt och packning... är det ni, eller på jobbet?! Men tror inte du och Johans ka flytta till VAK så förstod sen att det handlar om jobbet! :)

2008-12-10 @ 19:22:46
Postat av: Linda till Elin

Ja, det ska bli kul! Frågan är snarare om jag orkar! :o)



Hehe, de är ju faktiskt väldigt sköna, så just den grejen får gärna bli poppis igen!

Och nej, jag och Johan ska inte flytta till Volvos huvudkontor! :o) Vore ju lite kul med våra sängar bakom några skärmväggar i kontorslandskapet, Johan kommer med tandborsten i munnen på morgonen i kalsingarna medan de första anställda dyker upp! :o)

2008-12-10 @ 21:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0