Kalas och inspiration

(null)
Min stammis Birgit fyller åttio år och ville så gärna att jag kom till hennes firande. Åttio och kör Body Combat med den äran, hur coolt är inte det?
Jag var lite tvehågsen som jag alltid är för tillställningar av detta slag och skulle ju dessutom behöva tillse en present värdig en åttioåring från min ansträngda plånbok.
Kom fram till att låta rätt stå före det egna som det samvetsmässigt också indirekt blev, och med facit i hand kändes det som rätt beslut. 
Firandet tog plats i Onsala där äldste sonen bodde i ett fantastisk hus som gav mig inspiration till hur jag skulle vilja ha det i mitt hem. Den där vanliga känslan av "Så här vill jag ha det, men har ingen aning om hur man åstadkommer det". En enplansvilla med öppen planlösning, ganska avskalad inredning i de färger jag gillar. Inbjudande att bara slå sig ned i anslutning till köket och uterummet. Smart med spröjsade glasdörrar till sovrummen för att öppna upp och eliminera korridorkänsla.
(null)
(null)
Riktigt snyggt med walk-in skafferiet bakom glas, men det förutsätter de stängda dörrarna för tråk-konserver och öppna flingpaket medan dekorativa korgar med exklusiva ostkexförpackningar och tjusiga glasflaskor för oljor och vinägretter konstfullt arrangerat på de öppna hyllorna.
Sonens fru älskade inredning så då blir väl också resultatet därefter.
Hennes familj och barnbarn med respektive var alla väldigt trevliga, hennes yngste son och jag kände igen varandra från NW där han jobbat som personlig tränare många år. 
Medan jag frossade i buffé och tårta var Lilltjejen på Åby och jobbade under Jitex A-lagsmatch. 
Idag ska hela nya releasen sitta och måste ta min runda med röjsågen dessförinnan. Känns bra att vara uppe tidigt och jobba lite samt färdigställa inlämningsuppgiften i kinesiska. Handen värker av att skriva alla tecken om och om igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0