Huvudvärk

(null)

När man bakar på beställning får man säkra sina föredragna smaker bäst det går. Har aldrig någonsin gillat kokos i dess fasta form, torrt och läskigt i munnen!
Releasen igår gick bajs rent ut sagt. Redan i uppvärmningen missade jag hela sekvenser, men deltagarna var lika tålmodiga och glada ändå. Kanske för att jag mutade dem med choklad och läskeblask release nummer hundra till ära. På tisdag får jag back-up av My i varje fall så jag kan snegla på henne när hjärnsmältan sker.

Känner mig lite seg, omotiverad, som jag uttryckt tidigare kanske jag borde använda den där tidbanken och checka ut en vecka och bara vara. Helst hade jag nog velat åka bort tror jag. Denna vecka är min Portugalvecka men eftersom jag hade en trolig hyresgäst fick ekonomin gå före, att slippa årsavgiften är onekligen en lättnad, men visst hade det varit underbart att vara där nu. Men när jag tänker på vart jag skulle vilja vara förefaller fjällen minst lika lockande som en solstol. Höstfärgerna som exploderat över det öppna fjällandskapet har jag upplevt allt för sällan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0