En vanlig dag på jobbet

(null)
Deltagare som sitter på kontoret har onekligen en utmaning att hitta något fyndigt att sätta på huvudet, men gör verkligen sitt bästa. Häftapparater, vikta pappersmössor och kaffemuggar men tror vi fick ett nytt form av rekord idag när en kille satte en stol på skalpen!
Att kunna bjuda på sig själv är en viktig ingrediens för teambuilding och öppna upp för diskussioner och utbyten med högt i tak. Vår kurs kanske har lite okonventionella inslag men har alltid uppskattats och rekommenderats. Därför har vi just detta tillfälle nu på begäran, men både jag och Desirée börjar känna att engagemanget att fortsätta har sinat när det inte finns något erkännande eller driv uppifrån. Under alla år har vi handfulla antalet engagerade hållit i denna kurs och under agila perioden blev den en rekommenderad del av ett större utbildningspaket av kurser inom detta arbetssätt. Alltid beroende av våra frivilliga insatser och tid som fått tas av våra ordinarie arbetsuppgifter. Den är rolig att hålla men börjar nu likväl kosta mer än den smakar när vi i våra nya roller har så mycket annat att hantera.
Imorgon går halva dagen och sedan tror jag vi lägger ner den för gott. Lite tråkigt absolut.

Man blir ganska mör av att facilitera så var skönt att släppa loss i Sisjöns stora sal där My gjorde mig sällskap och alla njöt av det stora utrymmet. Ingen mera kö eller deltagare som inte får plats! 

Hann bara hem för att skopa i mig en lunchlåda för att sedan sätta mig framför ett Gothiamöte. Nästa vecka har vi en helkvällsträff som de kallar utbildning men bakar in med mingel och föreläsning. Blöh! Vi i domargruppen behöver vara med där men med tanke på hur mycket tid de andra ansvarsområdena kräver hamnade jag onekligen i rätt grupp.
På lördag kväll blir det jobb på Frölunda hockeys 80-årsfirande i Skandinavium för att tjäna in pengar till Jitex också där. 
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0