Blött

Det har regnat hela dagen och kvällen, från Göteborg till Karlskrona. När jag lämnade Lilltjejen för de utvalda att knö in sig och sina väskor, liggunderlag, kuddar och bananer i tränarnas fyra bilar med destination Danmark. När jag och C packade in våra pinaler i min bil och också styrde söderut. Regn, regn, översvämmade vattendrag, åkrar och mera regn. Jag ringde till Karlskronas turistbyrå för främst tips kring vandringsleder och hon skrattade gott och länge på mitt konstaterande att det knappast var högsäsongoch således Karlskrona från sin föga bästa sida just nu. 

Månadstävlingen som var ikväll och öppen för alla var fullbokad då vi var på tok för sent ute, så vi slog oss ned i hotellets surdegspizzeria och integrerade ölbryggeri, Arkipelag hotel  and brewery. 
(null)
Mycket gott, framför allt deras churrosinspirerade i mjödsirap indränkta och brynta surdegs(?)pinnar med glass. 

Christers tävlande drar igång tidigt imorgon och jag avvaktar val av aktivitet utifrån vilket väder som erbjuds. Prognosen har varit som prognoser är så vi får se.

Affischen som Lilltjejen önskade har levererats och medan vi kollade på OMD igår fick hon upp den på väggen. Nöjd Lilltjej!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0