Lata lördag

(null)
Jag är fortfarande öm i svanskotan och de där höftbenen, men med två veckor emellan kanske det likväl kan vara ett mindre sämre alternativ än tråk-core och löpband. Fast fick ont i knät ändå så att cykla kanske inte alls är så mycket skonsammare som jag trodde.

Nåväl, under gårdagen var det att pälsa på sig till något som kändes som mumifierad och övergödd pingvin för den några få minusgrader och blåsiga Åbyvallen. Tjejerna hade träningsmatch mot Fjärås killar i samma ålder och spelade så bra som de bara kan vilket resulterade i vinst med sex mot ett. De har alltid förlorat mot dem så det var en skön revansch.

Därutöver har jag lagt kanske för många timmar framför skärmen med Diablo när jag istället borde ägnat åtminstone några åt Java. Vi spelade upp våra karaktärer till level åttio igår och jag är riktigt nöjd med necromancern, för jag behöver inte fippla med flera olika spells, haha! Det är mest bara att kötta på vilket jag föredrar, alltså okomplicerat.
Under tiden fixade Lilltjejen chokladbollar och röjde i sitt rum innan Ellie kom för schlagerkväll och övernattning. Notera mitt också nyttigare inslag till dem!
Jag och C hade mellouttagningen på i angränsande sovrum för att kila över när det var dags för den omskrivna Fröken snusk. Jag har inget emot epadunk som jag kan finna både medryckande och kul med minnen från parkeringsgaraget under Piteå dansar och ler där Kenneth and the knutters röjde loss. Lite kul kuriosa är att en av deras medlemmar, Kjell, är också på IT-sidan på VCC och under åren har vi jobbat i gemensamma projekt.

Fröken snusks karaktär med rånarluvan sticker onekligen ut och har lyckats uppnå sitt syfte - uppmärksamhet, vilket nästan tar fokus från själva låten som är hyfsat ok.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0