Så mycket glädje

(null)
Jag ville vara tidigt på plats för att förbereda och lyckades såklart gå fel med alla mina grejer från hotellet så femminuterspromenaden slutade på nästan femton. Således genomsvettig anlände jag till kontoret som ännu inte kört igång luftkonditioneringen. Ja, det står tjugosju grader!

Här borta pratar man om "Indian time", som vi också började applicera "-ish" på. Jag hade satt starttiden till nio. Två anlände, de enda två från DMS-teamet och boende i Bangalore, före detta klockslag och resten droppade in ända fram till klockan passerat tio. De kan inte vara i tid, antingen före eller efter av den enkla men obönhörliga anledningen i form av trafiken. De två första startade extremt tidigt just för att hinna före värsta rusningstiden. Så nio innebär således nio-ish.
(null)
Tårtfrossa, en lära-känna-varandra-övning och jag med mina två DMS:are. Mina fötter värker och rösten är trött där jag nu ligger i min sköna hotellsäng, men väldigt glad och lätt till sinnes efter en dag som av deras feedback och synliga glädje verkat vara uppskattad.
(null)
(null)
(null)
Självreflektion, vikten av tydliga krav utan att förlora mål och syfte och att inte krångla till det. The marschmallow challenge och "Den vackra blomsterängen" är roliga övningar som på lekfullt sätt sätter fingret på just dess och många fler aspekter som vikten av kommunikation, samarbete, planering, gruppdynamik med mera.

Vi högg en kollega från annan area som också är här denna vecka så han fick prata och presentera sitt område - automation.
Perfekt att de då också fick lite "riktiga grejer" denna dag.
(null)
Avslutade med middag tillsammans med Christina och Gauravs team där alla är från en och samma leverantör. Jag har två olika, Capgemini och HCl och det var så kul att se dom samt deras respektive leverantörs- och tillika teamansvariga för första gången träffas och umgås. Konkurrenter men professionella och i slutänden människor och värdet av att faktiskt träffas öga mot öga kan inte undervärderas.

Imorgon bär det av att hälsa på dem på deras "hemmaplan". Capgemini först där Christina med flera stannar hela dagen medan jag hämtas efter lunch av HCL för att besöka deras kontor en timme-ish från Caps.
Nu är det sovdags känner jag…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0