I ett

(null)
Lilltjejen letar mus… gårdagskvällen.
Idag medan jag är på väg hem från kontoret jagar hon ytterligare en, vilket är ganska underhållande att lyssna till. 
Veckan har varit full gas från dag ett med mycket möten och grejer att ta tag i däremellan. Det går i ett och denna dag helt galet och så styrelsemöte på det, som tack och lov flöt smidigt på endast en och en halv timme. Då var det extra skönt att komma ut på en kort löprunda efteråt, och extra mysigt då Lilltjejen hängde med!
(null)
Jag är alldeles för dåligt löptränad så det närstående Göteborgsvarvet blir vad det blir, men största problemet lär bli höften och knäet. Kanske förvärrar jag det bara, antagligen med tanke på läkarens bedömning, så ställer in mig på att detta blir mitt sista år - tyvärr. 

Inför sommarens vandringsmaraton behöver ju Ronja gå in de nya kängorna så fick ut henne till Sandsjöbacka i måndags. Knot och knorr, men väl ute tyckte hon det var väldigt mysigt - som oftast.
(null)
Kängorna kändes tack och lov bra så nästa gång siktar vi på längre sträcka. Finns många fina alternativ i Sandsjöbacka, men mina Ecco-kängor som jag testade i söndags dödade mina vristknölar och gav begynnande blåsa på ena hälen. Handlar det om att härda ut tills skorna format till sig eller är det lönlöst? Jag kan inte minnas att det behövdes för mina nuvarande kära Salomons. Är ju inte särskilt kul heller att lägga pengar på kängor som man sedan inte kan använda. De är ju inte billiga direkt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0